facebook  youtube  twitter  instagram 23/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Α.Δ. Τρικάλων

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/10/2022 14:38:48
Επίσκεψη στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στην Α.Δ. Τρικάλων

Την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων επισκέφθηκαν η Παναγιώτα Δριτσέλη, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και πρώην Βουλευτής, ο Χρήστος Σιμορέλης, πρώην Βουλευτής και ο Λευτέρης Τσικρικάς, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής. 

Κατά την επίσκεψη, συναντήθηκαν με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Δημήτριο Μήτραινα, τον Υποδιευθυντή Αλέξανδρο Αγραφιώτη καθώς και με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Τρικάλων, Γιάννη Αναγνώστου και Λάμπρο Μητσικό αντίστοιχα, ενώ συζήτησαν θέματα που αφορούν την τοπική Υπηρεσία. 

Έμφαση δόθηκε στην επίλυση του μακροχρόνιου προβλήματος ανέγερσης κτιρίου που θα στεγάσει όλες τις υπηρεσίες της έδρας της Δ.Α. Τρικάλων, μετά και από σχετική έγκριση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων για παραχώρηση οικοπέδου καθώς και την χορήγηση του απαραίτητου υλικοτεχνικού εξοπλισμού. Οι εκπρόσωποι της Ένωσης στάθηκαν, ιδιαιτέρως, στη μισθολογική τους στασιμότητα και στην ανάγκη η Πολιτεία να τους αναγνωρίσει επίδομα επικινδυνότητας.

Ακόμη, ενημερώθηκαν για τις σύγχρονες προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι Έλληνες Αστυνομικοί, την περαιτέρω εκπαίδευση τους, την έξαρση περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας όπως και την έξαρση παραβατικότητας των ανηλίκων.

Για το λόγο αυτό, κοινός τόπος υπήρξε η ανάγκη να μην υφίστανται αστυνομικοί πολλών ταχυτήτων παρά μόνο μέσω των Πανελληνίων Εξετάσεων, με αιχμή το χρέος η ΕΛΑΣ να λειτουργεί στην υπηρεσία των πολιτών, διασφαλίζοντας υψηλό αίσθημα προστασίας και ασφάλειας. Αίσθημα που συνδέεται άμεσα με την έγκαιρη πρόληψη, την αποτροπή και την καταπολέμηση του εγκλήματος και όχι με την ακραία καταστολή.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, τέλος, από τη μεριά τους τόνισαν ότι θα στηρίζουν μια δημοκρατική Ελληνική Αστυνομία κοντά στον πολίτη, με αναβαθμισμένη εκπαίδευση και σύγχρονες επιχειρησιακές δυνατότητες, που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής μας, στις ανάγκες της κοινωνίας και τους κανόνες του κράτους δικαίου.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72661
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα









































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ