facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Επισκέψεις Χατζηγάκη σε Τρικαλινές επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/10/2022 08:49:40
Επισκέψεις Χατζηγάκη σε Τρικαλινές επιχειρήσεις

Τρικαλινές επιχειρήσεις επισκέφθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης ο οποίος συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα τους και πιθανούς τρόπους στήριξης τους από την πολιτεία. Ο κ. Χατζηγάκης ζήτησε την ενίσχυση αυτών των ανθρώπων καθώς πιστεύει πως η ιδιωτική πρωτοβουλία και η καινοτόμος επιχειρηματικότητα είναι το κλειδί για να βγούμε από την κρίση και να ορθοποδήσουμε. Μετά τις επισκέψεις του στις Τρικαλινές επιχειρήσεις, ο κ. Χατζηγάκης δήλωσε τα εξής:

«Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποτελούν την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας. Είχα την χαρά να επισκεφθώ μερικές από αυτές τις επιχειρήσεις που πασχίζουν μέσα στην κρίση αλλά τα καταφέρνουν περίφημα παρόλες τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες. Αυτοί οι άνθρωποι δίνουν δουλειά σε δεκάδες πολίτες και στηρίζουν την κοινωνία. 

Οι επιχειρήσεις που επισκέφθηκα μου είπαν ότι παρότι πιέζονται πολύ από το, πληθωρισμό και το ενεργειακό έχουν αποφασίσει, όσο μπορούν, να δεχθούν πλήγμα στην κερδοφορία τους αλλά να μην αφήσουν κανένα εργαζόμενο χωρίς δουλειά σε αυτή την δύσκολη συγκυρία. 

Δεν είναι τυχαίο ότι είναι οικογενειακές επιχειρήσεις δεκαετιών και μετά από κάθε κρίση έβγαιναν πιο δυνατές. Εύλογα η πολιτεία οφείλει να τους στηρίξει γιατί δεν συμβάλλουν μόνο στην άνθηση της οικονομίας και την καταπολέμηση της ανεργίας, αλλά παράλληλα συνεισφέρουν και στο κοινωνικό κομμάτι της χώρας».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3T126
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ