facebook  youtube  twitter  instagram 19/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr



 



Επέστρεψε με ανεκτίμητες εμπειρίες η αποστολή της WKB Hellas από το 5ο European Kyokushin Karate Championship [110 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/11/2022 22:49:37
Επέστρεψε με ανεκτίμητες εμπειρίες η αποστολή της WKB Hellas από το 5ο European Kyokushin Karate Championship [110 φώτος]

Εντυπωσιασμένη από το υψηλό επίπεδο αγωνιστικότητας και τεχνικής επέστρεψε από την Πολωνία και το 5ο European Kyokushin Karate Championship η αποστολή της WKB Hellas με επικεφαλής τον Branch Chief της WKB Hellas Shihan Ιωάννη Παπαπούλιο 5 dan.

Η πόλη Ντέμπιτσα της Πολωνίας υποδέχθηκε το διήμερο 12-13 Νοεμβρίου συνολικά 678 αθλητές από 17 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της διοργανώτριας.

Τόσο η διοργάνωση του πρωταθλήματος, όσο και το επίπεδο των αγώνων ήταν εντυπωσιακά. Δεν υπήρξε ούτε ένας «αδύναμος» αγώνας, ακόμη και μεταξύ των νεότερων συμμετεχόντων, που επέδειξαν τεράστιο μαχητικό πνεύμα αναζητώντας μια θέση στο βάθρο των νικητών.

Η ελληνική αποστολή είχε την ευκαιρία όχι μόνο να δει από κοντά κορυφαίους αθλητές της συγκεκριμένης ΜΜΑ να αγωνίζονται με μαχητικότητα, πειθαρχία και αφοσίωση στην πολεμική τους τέχνη, αλλά να λάβει μέρος στους αγώνες με 5 αθλητές της:

• από το dojo ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ: Γκλάρα Στεφανία 
• από το dojo ΤΡΙΚΑΛΩΝ: Πελεκάνη Έρικα, Πελεκάνη Μελίνα, 
• από το dojo ΠΑΛΑΜΑ: Γαλλιός Γεώργιος και Γαλλιός Νικόλαος. 

οι οποίοι βρέθηκαν πάνω στο tatami και αγωνίσθηκαν στην κατηγορία τους ανά ηλικία και κιλά.

Παράλληλα οι δάσκαλοι, Shihan  Γαλλιός Κωνσταντίνος και Sensei Ιωαννίδης Κωνσταντίνος, που συμμετείχαν επίσης στην ελληνική αποστολή, άσκησαν και τα καθήκοντα του διαιτητή στη διοργάνωση.

Αξίζει, όμως να αναφέρουμε ότι οι εμφανίσεις όλων των αθλητών ήταν εξαιρετικές, και ότι αντιμετώπισαν με δυναμισμό τους αντιπάλους τους. Επίσης, παρά το εύλογο άγχος τους, επέδειξαν ήθος και αγωνιστικότητα ανάλογη της διοργάνωσης, που, ως ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, είχε ιδιαιτέρως αυξημένο βαθμό δυσκολίας και απαιτήσεων. Η εμπειρία και μόνο ήταν ανεκτίμητο κέρδος για όλους τους.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΜΗΝΗΜΑΤΑ

Ο Branch Chief της WKB Hellas Shihan Ιωάννης Παπαπούλιος 5 dan, ο οποίος σημειωτέον τιμήθηκε από τους διοργανωτές για την προσφορά του στη ανάπτυξη και εξέλιξη της WKB, αναφορικά με τις επιδόσεις της ελληνικής αποστολής δήλωσε σχετικά:

«Για άλλη μια φορά η ελληνική ομάδα της WKB Hellas συμμετείχε σε ένα άκρως πετυχημένο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με πολλές συμμετοχές από όλη την Ευρώπη. Επιστρέφουμε από την Debica της Πολωνίας και από το 5ο European Kyokushin Karate Championship αποκομίζοντας τις καλύτερες εμπειρίες

Οι αθλητές μας μπορεί να μην κατάφεραν να ανέβουν στις 3 πρώτες θέσεις του βάθρου, παρόλο αυτά είχαν μια άψογη αγωνιστική εμφάνιση και παρουσία. Τους συγχαίρω και τους ευχαριστώ για τους αγώνες που έδωσαν, οι οποίοι δεν είναι απλώς μια δοκιμασία αλλά μια γιορτή και η συμμετοχή σε τέτοιου είδους πρωταθλήματα αποτελεί μια πολύτιμη εμπειρία. Άλλωστε στο Πρωτάθλημα συμμετείχαν 678 αθλητές με τον πήχη να είναι αρκετά υψηλός

Θα ήθελα να συγχαρώ τον διοργανωτή κ. Burda Crew για την άψογη διοργάνωση του πρωταθλήματος καθώς και τον πρόεδρο της WKB Kancho Pedro Roiz . 

Συγχαρητήρια σε όλους τους Διαιτητές και συγκεκριμένα στο Greek Team Referees Sensei Ιωαννίδη Κωνσταντίνο & Shihan Γαλλιό Κωνσταντίνο για την άψογη εμφάνιση στο Πρωτάθλημα. Επίσης ευχαριστώ τους υποστηρικτές που ήταν στην αποστολή Λίτσα Πελεκάνη, Κωνσταντίνο Κόττη & Δημήτριο Παπανικολάου. 

Osu!!»



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5B448
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ