27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 Επέστρεψε από την Πορτογαλία η ομάδα μαθητών/καθηγητών του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας [37 φώτος] - Στέλνει ο συνεργάτης Αλέξανδρος Ρουστέμι

Δημοσιεύθηκε από: Αλέξανδρος Ρουστέμι  14/03/2022 11:38:16

Επέστρεψε από την Πορτογαλία ομάδα 14 μαθητών συνοδευόμενη από 2 καθηγητές του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας μετά την ολοκλήρωση εκπαιδευτικού ταξιδιού που εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Erasmus+/Δράση ΚΑ1 με θέμα «Mobile apps Development and Digital Marketing», και διήρκησε από 28 Φεβρουαρίου έως τις 13 Μαρτίου 2022.

Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος επισκέφθηκαν το κέντρο κατάρτισης EPD (European Projects Development) στη Λισαβόνα, όπου παρακολούθησαν μαθήματα για το δίπολο «κοινωνικά δίκτυα & μάρκετινγκ» (Social Media Marketing), τα newsletter και το dropshipping.

Μεταξύ των μαθημάτων επισκέφθηκαν επιχειρήσεις όπως την «Smart Kiss» η οποία ειδικεύεται στη δημιουργία και προώθηση ιστοσελίδων, την «Onda Grafe» στην πόλη Loures που ασχολείται με την ψηφιακή εκτύπωση και τη γραφιστική και συνεργάζεται με μεγάλες εταιρείες στην Πορτογαλία. Επίσης επισκέφθηκαν το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης για τη Βιομηχανία Ηλεκτρονικών, Ενέργειας, Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογιών Πληροφορικής CINEL όπου ξεναγήθηκαν στις υποδομές του.

Παράλληλα με το πρόγραμμα επισκέφθηκαν το Ενυδρείο της Λισαβόνας (Oceanário de Lisboa), την αστική κοινότητα «Σίντρα» όπου περιηγήθηκαν στο Εθνικό Παλάτι «Πένα», το κάστρο του Αγίου Γεωργίου, τον Πύργο της Μπελέμ, το Μουσείο των Επικοινωνιών.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
WIRTF
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ