23/5/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 ΕΠΑΛ Καλαμπάκας - Συνάντηση Erasmus για το πρόγραμμα SHAPE the Future Teacher

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/11/2021 17:12:20
Στην πόλη Torrent, της περιφερειακής ενότητας της Βαλένθια στην Ισπανία βρέθηκαν εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας όπου πραγματοποιήθηκε η 2η δια ζώσης συνάντηση...

του προγράμματος ERASMUS+ με θέμα «Διαμορφώνοντας τον δάσκαλο του μέλλοντος» (SHAPE the future teacher) από τις 15-19 Νοεμβρίου 2021.

Στη συνάντηση εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα εκπαιδεύτηκαν από την ομάδα του σχολείου υποδοχής, Colegio Nuestra Señora de Monte-Sión, στην υλοποίηση εκπαιδευτικών σεναρίων με θέμα τον τουρισμό και στην ενσωμάτωση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων σε αυτά.

Οι γνώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες επικεντρώνονταν στη δημιουργία εικονικής περιήγησης σε μουσεία( virtual tour) με λήψη φωτογραφιών 360°, στο σχεδιασμό 3D σχεδίων και σε εργαλεία ανάπτυξης επαυξημένης πραγματικότητας.

Οι ξεναγήσεις στην περιοχή συνδέθηκαν στενά με την υλοποίηση των σεναρίων παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το υλικό και τις πληροφορίες από τους χώρους ξενάγησης, δένοντας αρμονικά κατά αυτό τον τρόπο τους στόχους του συγκεκριμένου προγράμματος και ειδικότερα αυτής της συνάντησης με ενδιαφέρουσες τουριστικές δράσεις.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Y34V
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ