facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




ΕΠΑΛ Καλαμπάκας - Συνάντηση Erasmus για το πρόγραμμα SHAPE the Future Teacher

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/11/2021 17:12:20
ΕΠΑΛ Καλαμπάκας - Συνάντηση Erasmus για το πρόγραμμα SHAPE the Future Teacher
Στην πόλη Torrent, της περιφερειακής ενότητας της Βαλένθια στην Ισπανία βρέθηκαν εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας όπου πραγματοποιήθηκε η 2η δια ζώσης συνάντηση...

του προγράμματος ERASMUS+ με θέμα «Διαμορφώνοντας τον δάσκαλο του μέλλοντος» (SHAPE the future teacher) από τις 15-19 Νοεμβρίου 2021.

Στη συνάντηση εκπαιδευτικοί από Γαλλία, Ιταλία, Πορτογαλία και Ελλάδα εκπαιδεύτηκαν από την ομάδα του σχολείου υποδοχής, Colegio Nuestra Señora de Monte-Sión, στην υλοποίηση εκπαιδευτικών σεναρίων με θέμα τον τουρισμό και στην ενσωμάτωση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων σε αυτά.

Οι γνώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες επικεντρώνονταν στη δημιουργία εικονικής περιήγησης σε μουσεία( virtual tour) με λήψη φωτογραφιών 360°, στο σχεδιασμό 3D σχεδίων και σε εργαλεία ανάπτυξης επαυξημένης πραγματικότητας.

Οι ξεναγήσεις στην περιοχή συνδέθηκαν στενά με την υλοποίηση των σεναρίων παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν το υλικό και τις πληροφορίες από τους χώρους ξενάγησης, δένοντας αρμονικά κατά αυτό τον τρόπο τους στόχους του συγκεκριμένου προγράμματος και ειδικότερα αυτής της συνάντησης με ενδιαφέρουσες τουριστικές δράσεις.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S2OQB
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ