27/6/2022

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 ΕΠΑΛ Καλαμπάκας - 3η Συνάντηση Erasmus για το πρόγραμμα «Shape The Future Teacher»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/03/2022 00:48:20

Στην πόλη Lousado, πλησίον του Porto, της Πορτογαλίας  βρέθηκαν εκπαιδευτικοί του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας όπου πραγματοποιήθηκε η 3η δια ζώσης συνάντηση του προγράμματος ERASMUS+ με θέμα «Διαμορφώνοντας τον δάσκαλο του μέλλοντος» (SHAPE the future teacher) από τις 7-11 Μαρτίου 2021.

Στη συνάντηση οι εκπαιδευτικοί, μαζί με τους εταίρους τους από Γαλλία, Ιταλία και  Ισπανία, εκπαιδεύτηκαν από την ομάδα του σχολείου υποδοχής, FORAVE – ASSOCIAÇÃO PARA A EDUCAÇÃO PROFISSIONAL DO VALE DO AVE, στην υλοποίηση εκπαιδευτικών σεναρίων με θέμα την επιχειρηματικότητα με κοινωνικό προσανατολισμό και στην ενσωμάτωση σύγχρονων ψηφιακών εργαλείων σε αυτά.

Οι γνώσεις που αποκόμισαν οι συμμετέχοντες επικεντρώνονται στη δημιουργία επιχείρησης  με τη χρήση ψηφιακών εργαλείων εννοιολογικής χαρτογράφησης, κατασκευής επιχειρηματικών μοντέλων, λογότυπου και δημιουργίας ιστοσελίδας, καθώς επίσης στη δημιουργία και χρήση πλατφόρμας διαβούλευσης.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος, οι εκπαιδευτικοί επισκέφτηκαν τον επιχειρηματικό όμιλο MADE IN με έδρα το Famalicao  και  ξεναγήθηκαν στην πόλη του Πόρτο.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Πορτογαλικό σχολείο υποδοχής για την θερμή φιλοξενία και την υλοποίηση μιας εξαιρετικής σε ποιότητα εκπαιδευτικής επιμόρφωσης.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7EG6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ