facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Εντυπωσιακές επιδείξεις από τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» - Τελέσθηκε και ο αγιασμός για τη νέα χρονιά [100 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  15/10/2013 13:00:21
Εντυπωσιακές επιδείξεις από τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» - Τελέσθηκε και ο αγιασμός για τη νέα χρονιά [100 φώτος]

Το περασμένο Σάββατο ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος με τους μαθητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» του διοργάνωσαν και παρουσίασαν μια εντυπωσιακή εκδήλωση στο πλαίσιο του καθιερωμένου αγιασμού για τη νέα χρονιά...

 

 

 

...Στον ανακαινισμένο χώρο της σχολής παραβρέθηκαν οι μαθητές από όλα τα ηλικιακά τμήματα, πολλοί από τους γονείς τους, αλλά και επίσημοι προσκεκλημένοι όπως ο ομοσπονδιακός προπονητής του Ju-Jitsu, Γιώργος Ζαντιώτης, οι προπονητές Γαλλιός Κωνσταντίνος και Αντώνης Λεωνίδας, ενώ τη δημοτική αρχή εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Ζαρόπουλος και Αλμπάνης.

Μετά την τέλεση του αγιασμού ευχές για μια υγιή και εποικοδομητική χρονιά απηύθυναν όλοι οι ομιλητές αναφερόμενοι στο αθλητικό ιδεώδες, την ανάγκη να αποτελεί ο αθλητισμός και τα οφέλη που προσφέρει κομμάτι της καθημερινότητας όλων. Τεράστια συμβολή προς αυτή την κατεύθυνση αποτελεί η παρότρυνση από τους ειδικούς του χώρου προς τους γονείς να ωθούν από μικρές ηλικίες τα παιδιά στον αθλητισμό.

Αυτή η παρότρυνση είδαμε ότι αποδίδει στην πόλη μας, καθώς δεκάδες είναι οι λιλιπούτιοι και μικροί μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα πολεμικών τεχνών στη «Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων». Τους θαυμάσαμε στις επιδείξεις που ακολούθησαν του αγιασμού και διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά πως προτεραιότητα κατά την προπόνησή τους δίδεται στην ατομική τους ασφάλεια (πρώτα μαθαίνουν να πέφτουν χωρίς να χτυπούν και μετά τις διάφορες κινήσεις).

Εντυπωσίασαν βεβαίως και οι κοπέλες της σχολής με την ευκολία που ανταποκρίνονταν στις επιδείξεις αυτοάμυνας που παρουσίασαν, αλλά και οι άνδρες που αρκετά χρόνια τώρα παρακολουθούν τα μαθήματα και εξελίσσονται πνευματικά και σωματικά μέσω των πολεμικών τεχνών.

Να ευθηθούμε και εμείς με τη σειρά μας καλή αθλητική χρονιά σε όλους τους αθλητές της σχολής και πολλές επιτυχίες στους αγώνες που πρόκειται να συμμετάσχουν.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
GSCEO
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ