facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ενοικιαστήριο στο πρώην Στρατόπεδο Ράμμου στην Καλαμπάκα - Αποκλειστικά για επαγγελματική/εμπορική χρήση

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/04/2021 10:13:13
Ενοικιαστήριο στο πρώην Στρατόπεδο Ράμμου στην Καλαμπάκα - Αποκλειστικά για επαγγελματική/εμπορική χρήση
Ενοικιαστήριο μπήκε στο πρώην Στρατόπεδο «Ράμμου» στην Καλαμπάκα. Ειδικότερα η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων προκήρυξε δημόσιο ηλεκτρονικό πλειοδοτικό διαγωνισμό εκμίσθωσης του πρώην Στρατοπέδου «Ράμμου», στην πόλη της Καλαμπάκας, ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικής Άμυνας...

Το συνολικό εμβαδό του γηπέδου του πρώην Στρατοπέδου «ΡΑΜΜΟΥ», είναι 2.209,01 τ.μ. και εντός αυτού ευρίσκεται 1 κτίριο το οποίο αποτελείται από ισόγειο συνολικής επιφάνειας 392,24 τ.μ. και υπόγειο 392,24 τ.μ..

Τμήμα του κτιρίου 600,60 τμ (ισόγειο – υπόγειο), είναι κατασκευασμένο το 1950 με δάπεδο ισογείου και οροφή ισογείου από πλάκα οπλισμένου σκυροδέματος, η δε φέρουσα τοιχοποιία είναι από λαξευτή λιθοδομή και η κάλυψη της οροφής του ισογείου με ξύλινη κεραμοσκεπή. Το υπόλοιπο τμήμα του κτιρίου είναι επιφάνειας 183,88 τ.μ (ισόγειο-υπόγειο) κατασκευής 1970 με σκελετό οπλισμένου σκυροδέματος, τοιχοποιία από δρομική οπτοπλινθοδομή και κάλυψη οροφής ισογείου με ξύλινη κεραμοσκεπή.

Τιμή εκκίνησης του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού ορίζεται το ποσό των 25.800 € ως ετήσιο συνολικό μίσθωμα (ήτοι 2.150 € μηνιαίως) και ποσοστό της πενταετούς αναπροσαρμογής του μισθώματος ίσο με το 100% της μεταβολής του Δείκτη Τιμών Καταναλωτή επί του εκάστοτε διαμορφούμενου μηνιαίου μισθώματος. Η παραπάνω αναπροσαρμογή δεν μπορεί να είναι κατώτερη του 5% επί του εκάστοτε διαμορφωμένου μισθώματος ανά πενταετία.

Η χρονική διάρκεια της μίσθωσης ορίζεται σε 20 έτη από την ημερομηνία υπογραφής του μισθωτηρίου, με δικαίωμα παράτασης για άλλα 10 έτη, με διατήρηση των όρων αυτής. Πέραν του ανωτέρω χρόνου σιωπηρά αναμίσθωση δε χωρεί.

Το ακίνητο εκμισθώνεται αποκλειστικά για επαγγελματική/εμπορική χρήση.

Ο διαγωνισμός θα είναι Δημόσιος Ηλεκτρονικός Πλειοδοτικός και θα διενεργηθεί σε μία φάση μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ.

Ημερομηνία διεξαγωγής του ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού είναι η 11η Ιουν 2021 και ο χρόνος διεξαγωγής είναι δύο ώρες, με ώρα έναρξης 10:00 π.μ. και λήξης 12:00 π.μ..

Οι συμμετέχοντες υποβάλλουν ηλεκτρονικά οικονομικές προσφορές και έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν σε πραγματικό χρόνο την ανώτατη μέχρι εκείνη τη στιγμή προσφορά, την αντίστοιχη κατάταξή τους και να προσφέρουν ανώτερο τίμημα κατά το οριζόμενο βήμα, το οποίο ανέρχεται στο 2% επί της προηγούμενης οικονομικής προσφοράς (π.χ. 25.800,00€ + 2%). Με την υποβολή της πρώτης προσφοράς τεκμαίρεται ότι ο υποψήφιος αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους όρους του διαγωνισμού.

Εκείνος που έχει ήδη προσφέρει μία τιμή, μπορεί να επανέλθει και να προσφέρει καινούρια τιμή, χωρίς η τιμή αυτή να συνιστά αντιπροσφορά. Εφόσον γίνει αποδεκτή μια τιμή στο ηλεκτρονικό σύστημα, δεν είναι δυνατόν να ανακληθεί. Κάθε νέα τιμή που γίνεται αποδεκτή από το σύστημα, ακυρώνει όλες τις προηγούμενες τιμές του ίδιου συμμετέχοντος.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
TFOQC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ