facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Ένα βήμα μπροστά ο Μικέλης Χατζηγάκης

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/06/2019 12:39:27
Ένα βήμα μπροστά ο Μικέλης Χατζηγάκης
Δεν είναι μόνο η καθημερινή (εδώ και δύο χρόνια) επαφή του Μικέλη Χατζηγάκη με τους πολίτες του Νομού Τρικάλων που τον φέρουν να έχει κερδίσει το «στοίχημα» της επικοινωνίας. Μαζί με το νέο στην πολιτική ζωή του τόπου, φέρνει και καινοτομίες όσον αφορά την προβολή της πλούσιας δραστηριότητάς του...

Στο βιβλίο του «Προτάσεις ενός σύγχρονου φιλελεύθερου», έχει ήδη καταγράψει με σαφήνεια τις απόψεις του για όλα τα φλέγοντα ζητήματα της ελληνικής και τοπικής κοινωνίας.

Έχει κοινοποιήσει αρκετά βίντεο και σποτ σε ιστοσελίδες όπου ο κάθε χρήστης μπορεί με άνεση να ακούσει και να δει τις σκέψεις, τις προτάσεις και το προφίλ του.

Όντας γνώστης των νέων τεχνολογιών χρησιμοποιεί με μεγάλη ευχέρεια το διαδίκτυο όπου επικοινωνεί με αμεσότητα με τους νέους ανθρώπους.

Κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών έχει γυρίσει το Νομό Τρικάλων 3-4 φορές, συναντώντας χιλιάδες πολίτες και συνάπτοντας μαζί τους ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο.

Συνδυάζοντας την στρατηγική επικοινωνία με τους πολίτες, αλλά και την ουσία, είναι ένα βήμα μπροστά στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί για αυτό το άρθρο.

 

Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ