facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων για τα μείζονα προβλήματα με πολλούς επίσημους ομιλητές και αθρόα συμμετοχή

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/10/2022 12:46:09
Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων για τα μείζονα προβλήματα με πολλούς επίσημους ομιλητές και αθρόα συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα συμμετοχή η οποία ξεπέρασε το 85%, η Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων πραγματοποίησε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, στο ξενοδοχείο Αετών Μέλαθρον, στα Τρίκαλα. Αφορμή ήταν, όπως είναι  φυσικό, τα μείζονα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, αλλά και η ανάγκη για ενημέρωση των μελών και του κόσμου για τις δράσεις των οργάνων.

Σε πρώτο ρόλο, φυσικά, η ενέργεια και τα αβάσταχτα, όπως προβλέπονται, κόστη του χειμώνα, τα οποία οδηγούν σε κλείσιμο μέχρι το Πάσχα ξενοδοχείων 12μηνης λειτουργίας και στην ανεργία δεκάδες συμπολίτες μας. Καλεσμένος της Ένωσης και ο κος Αλέξανδρος Βασιλικός, Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος και πρόσφατα εκλεγμένος πρόεδρος της Πανευρωπαϊκής HOTREC, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις προσφυγές του επιμελητηρίου κατά των παρόχων ενέργειας αλλά και για το γεγονός ότι από τα τέλη του Νοέμβριου, πιθανότατα, θα πάψουν οι επιδοτήσεις ρεύματος.


Επίσης καλεσμένος και ο προϊστάμενος ελέγχων και ανάπτυξης του ΕΟΤ Βόλου, κος. Νικόλαος Σαρούκος, ο οποίος μας ενημέρωσε για τις ενέργειες του οργανισμού σε σχέση με τα καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και την ανάγκη να μπουν κανόνες στη λειτουργία αυτών. Όπως, ανέφερε και ο Πρόεδρος της Ένωσης μας, κος. Κουρούπας, πρέπει να ληφθούν άμεσα αποφάσεις για την προστασία των οργανωμένων καταλυμάτων, των τουριστών και του ονόματος της χώρας μας στο τουριστικό παγκόσμιο χάρτη, αλλά και τις ίδιας της τοπικής κοινωνίας, η οποία αντιμετωπίζει -εξαιτίας του φαινομένου- σοβαρότατη έλλειψη κατοικιών προς ενοικίαση

Τα μέλη της Ένωσης ενημερωθήκαν ακόμα για τον τρέχοντα Αναπτυξιακό Νόμο για τον Τουρισμό, από τον συνάδελφο και οικονομολόγο, κο. Βασίλη Γεωργίου, αλλά και για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ για Επιχειρήσεις, από τον μηχανολόγο μηχανικό, κο. Γεώργιο Τζιμούλη.

Ειδική μνεία έγινε στην Ημέρα Καριέρας που διοργανώνεται από τη ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) Τρικάλων, στις 4 Νοεμβρίου 2022, στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort, από τις 10πμ έως τις 6μμ, σε μία σοβαρή προσπάθεια να έρθουν οι επιχειρήσεις σε επαφή με το διαθέσιμο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής, όπως ανέφερε και η προϊστάμενη, της ΔΥΠΑ Τρικάλων, κα. Μαρίνα Ιακωβάκη.


Τέλος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσης και Σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Μετεώρων κος. Σπύρος Νικολογιάννης, ενημέρωσε τα μέλη για τη δημιουργία διαδραστικού χάρτη με τα μονοπάτια των Μετεώρων, αλλά και το στόχο του δήμου για προώθηση των Μουσείων της περιοχής, με στόχο την βελτίωση της εμπειρίας των επισκεπτών.

Για μία ακόμα φορά το ΔΣ της Ένωσης, βρίσκεται στις επάλξεις για να αντιμετωπίσει τα τρέχοντα ζητήματα, μικρά και μεγάλα, και όσο προχωρά βρίσκει ολοένα και περισσότερους συνοδοιπόρους, οι οποίοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία το ΔΣ και τα μέλη της Ένωσης την αντιμετωπίζουν.

Με Εκτίμηση,

Το ΔΣ της Ένωσης Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων
Πρόεδρος: Ιωάννης Κουρούπας
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Παπαπούλιος
Γενική Γραμματέας: Στυλιανή Γκιάστα
Ταμίας: Σωτήριος Αλεξίου
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων: Σπυρίδων Νικολογιάννης
Μέλος: Παύλος Πλακιάς
Μέλος: Μιχαήλ Ντόβας


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
59348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ