29/5/2020

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

  


Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων - ΔΕΥΑΜ [2]

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Παπανικολάου  14/01/2020 09:01:16
Απ’ τις πρώτες ημέρες, ανάληψης, της νέας Δημοτικής Αρχής πρότεινα στους αρμόδιους του Δήμου μας να προχωρήσουν στην διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού μεταξύ ΟΛΩΝ των παρόχων για τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας στο Δήμο Μετεώρων και τη ΔΕΥΑΜ .
Είναι αλήθεια ότι ΟΛΟΙ είδαν πολύ θετικά την πρότασή μου και υποσχέθηκαν ότι «θα τρέξουν» το θέμα...

Προς απογοήτευσή όμως μέχρι της 7/11/2019 ΜΗ έχοντας προχωρήσει, στο ελάχιστο, το θέμα αναγκάστηκα να δημοσιοποιήσω την πρότασή μου.

Και τότε πάλι οι αρμόδιοι της Δημοτικής Αρχής μιλώντας στα ραδιόφωνα της πόλης μας μίλησαν ότι προχωρούν το θέμα.

Δυο μήνες μετά ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ έχουν κάνει καμία ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση!!!

Εύλογα, λοιπόν, κάποιος θα κάνει το ερώτημα γιατί όταν από αυτή την κίνηση ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ με τα τιμολόγια που έχουν στη ΔΕΗ και με την έκπτωση που θα είχαν από 20-40%, μέσω του διαγωνισμού προσφορών,  του σημερινού τιμολογίου θα μπορούσαν  να έχει ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ μείωση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας κατά 10-20000€/μήνα ΔΕΝ προχώρησαν 4,1/2 μήνες τώρα στον διαγωνισμό ΔΕΝ είμαι σε θέση να το απαντήσω!!!

Όταν υπάρχει τέτοια  στενότητα στα οικονομικά του Δήμου όπως αναφέρουν συνεχώς γιατί δεν κάνουν αυτή την τόσο απλή κίνηση;;;

Επειδή ΔΕΝ μπορώ να γνωρίζω λεπτομέρειες ας μας πουν οι αρμόδιοι εάν υπάρχει κάποιο κώλυμα με τη συνεργασία που έχει ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ με τη ΔΕΗ.

Και κάποιο πρόβλημα (ανεξόφλητος  λογαριασμός για παράδειγμα) να υπάρχει, όλα μπορούν να λυθούν με τη δυνατότητα που δίνει ο νόμος για 12 έως 24 δόσεις!!!

Εκτός αν κάτι άλλο συμβαίνει που ΔΕΝ αφήνει το Δήμο Μετεώρων και τη ΔΕΥΑΜ να προχωρήσουν στην διενέργεια ανοικτού διαγωνισμού μεταξύ όλων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας.

Ό,τι και αν συμβαίνει πρέπει να μας το πουν όμως γιατί ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ εξαιτίας της ΟΛΙΓΩΡΙΑΣ των αρμοδίων πληρώνει μηνιαίως ΠΟΛΥ περισσότερα χρήματα που ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ θα μπορούσαν να τα χρησιμοποιήσουν σε διαφορετικές δράσεις και ενέργειες!!!

Εν αναμονή απαντήσεων!!!

Γιώργος Παπανικολάου

Σχετικά άρθρα:

Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων-ΔΕΥΑΜ
Τα τελευταία χρόνια "βομβαρδιζόμαστε" καθημερινά από διαφημίσεις εταιρειών, παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, για μεγάλες ποσοστιαίες εκπτώσεις που προσφέρουν στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με αυτά της ΔΕΗ...
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
J7FH6
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 


 


booked.net
 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2018 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ