facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων-ΔΕΥΑΜ

Δημοσιεύθηκε από: Γιώργος Παπανικολάου  07/11/2019 12:03:55
Εξοικονόμηση κόστους ηλεκτρικής ενέργειας από το Δήμο Μετεώρων-ΔΕΥΑΜ
Τα τελευταία χρόνια "βομβαρδιζόμαστε" καθημερινά από διαφημίσεις εταιρειών, παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, για μεγάλες ποσοστιαίες εκπτώσεις που προσφέρουν στα τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος σε σχέση με αυτά της ΔΕΗ...

Γνωρίζουμε, όλοι μας, ότι το Δήμο επιβαρύνει το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος για πολλά κτίρια που ηλεκτροδοτούνται από τη ΔΕΗ. Αν δεν κάνω λάθος και για όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου μας!!!

Επίσης η ΔΕΥΑΜ ως αυτόνομος και ανεξάρτητος οργανισμός επιβαρύνεται με το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας για βιολογικό καθαρισμό και δεκάδες αντλιοστάσια.

Εύλογα, λοιπόν, έχοντας γνώση όλων των παραπάνω μου δημιουργείται η απορία γιατί οι προηγούμενες δημοτικές αρχές ΔΕΝ είχαν προβεί σε κάποια έρευνα αγοράς ζητώντας απ’ όλους τους παρόχους ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας μας να μας δώσουν την εκπτωτική προσφορά τους και ο Δήμος να αλλάξει πάροχο έχοντας μεγάλη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας που πληρώνει μηνιαίως!!!

Με τη μείωση του κόστους θα μπορούσε ο Δήμος ή η ΔΕΥΑΜ να διαθέσει τα χρήματα αυτά για κοινωνικούς, αθλητικούς, πολιτιστικούς, και άλλους σκοπούς.

Προτείνω, λοιπόν, ο Δήμος Μετεώρων και η ΔΕΥΑΜ να απευθύνουν ανοικτή διαγωνιστική πρόσκληση σε όλους τους παρόχους ηλεκτρικής Ενέργειας της χώρας μας να μας δώσουν την εκπτωτική προσφορά τους και κατόπιν να έρθει σε συμφωνία με τον πάροχο της μεγαλύτερης εκπτωτικής προσφοράς προς το Δήμο και της ΔΕΥΑΜ!!!

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, απ' την πλευρά του Δήμου και της ΔΕΥΑΜ!!!

Γιώργος Παπανικολάου



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
H61E5
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ