facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Eξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τους αθλητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» [145 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/12/2013 23:43:21
Eξετάσεις έγχρωμων ζωνών για τους αθλητές της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» [145 φώτος]

Την Τετάρτη 11 και την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις των αθλητών «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» για την απόκτηση της επόμενης ζώνης. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα της σχολής και οι αθλητές εξετάστηκαν στην υλη του budokai, στο παραδοσιακό kyokushin και στο αγωνιστικό knock down και σε τεχνικές jiu jitsu...

 


...Προσκεκλημένοι εξεταστές της σχολής ήταν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Οργάνωσης BUDOKAI-KAN HELLAS: sensei κ. Γαλλιός Κωνσταντίνος 4 dan, κ. Λεωνίδας Αντώνης 3 dan, κ. Θάνος Τζήρας 2 dan, κ. Δαλαμάγκας Γεώργιος 2 dan και η κα. Χαρά Γκόνη 3 dan.

Οι περισσότεροι αθλητές έδειξαν υψηλό τεχνικό και αγωνιστικό επίπεδο ξεχωρίζοντας με το ταλέντο τους και τη δυναμικότητα τους με αποτέλεσμα να προαχθούν στον επόμενο βαθμό τους.

Στο τέλος των εξετάσεων οι εξεταστές έδωσαν συγχαρητήρια στους αθλητές και τόνισαν στους παρευρισκόμενους γονείς και φίλους του αθλήματος την άριστη δουλεία του εκπαιδευτή και προπονητή της σχολής κ, Παπαπούλιο Ιωάννη 3 dan, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τους εξεταστές για την παρουσία τους, έδωσε συγχαρητήρια στους αθλητές και ανέφερε πως όταν υπάρχει θέληση, υπομονή , επιμονή, πειθαρχεία και σκληρή δουλειά μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και αυτό το αποδεικνύουν οι αθλητές μας με τις επιτυχίες τους.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
K8237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ