22/6/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία


 

 

 

 

 

 

 

 Εξελίξεις στο θέμα του ασθενοφόρου - δωρεά της ΙΜ Βαρλαάμ στο ΕΚΑΒ Καλαμπάκας ; [έγγραφο]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/11/2020 12:47:03
Εξελίξεις φαίνεται ότι έχουμε σχετικά με το θέμα της δωρεάς από το έτος 2010 ποσού 70.000 ευρώ της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ προς το ΕΚΑΒ, προκειμένου να αγορασθεί ασθενοφόρο όχημα 4x4 πετρελαιοκίνητο, όπως αναφέρονταν στη δωρεά,...

«για τις ανάγκες του άρτι συσταθέντος τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας καθότι το υπάρχον ασθενοφόρο ήταν παλαιό μη δυνάμενο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της περιοχής, η οποία αποτελείται από περίπου εβδομήντα χωριά τα περισσότερα των οποίων βρίσκονται εις τον δύσβατο ορεινό όγκο».

Το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ Λάρισας αποφάσισε να ικανοποιήσει (μετά από 10 έτη) το αίτημα της Ιεράς Μονής Βαρλαάμ ορίζοντας επιτροπή για τη συλλογή και αξιολόγηση προσφορών για την προμήθεια του ασθενοφόρου.

Μάλιστα για το ιστορικό της υπόθεσης αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση:

«Μετά τη σύσταση του τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας, η Ι.Μ. Βαρλαάμ κατανοώντας τις ανάγκες του τομέα ο οποίος εξυπηρετεί πολλά χωριά σε δύσβατο σχετικά ορεινό όγκο, προχώρησε σε δωρεά προς το ΕΚΑΒ ποσού 70.000€, προκειμένου να αγορασθεί ασθενοφόρο όχημα 4x4 πετρελαιοκίνητο, όπως αναφέρονταν στη δωρεά, «για τις ανάγκες του άρτι συσταθέντος τομέα ΕΚΑΒ Καλαμπάκας καθότι το υπάρχον ασθενοφόρο ήταν παλαιό μη δυνάμενο να ανταποκριθεί στις ανάγκες της περιοχής, η οποία αποτελείται από περίπου εβδομήντα χωριά τα περισσότερα των οποίων βρίσκονται εις τον δύσβατο ορεινό όγκο».

Έγινε αποδοχή της δωρεάς από το ΕΚΑΒ και εν συνεχεία από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και τα χρήματα κατατέθηκαν στο λογαριασμό του ΕΚΑΒ από την Ι.Μ. Βαρλαάμ στις 17-02-2010.

Με την αλλαγή Διοίκησης στο ΕΚΑΒ το θέμα παραμελήθηκε χωρίς μέχρι σήμερα να ικανοποιηθεί το αίτημα της Ι.Μ. Βαρλαάμ για αγορά καινούργιου ασθενοφόρου και χωρίς να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτή όπως ήταν και το αρχικό αίτημά της, παρά μόνο ενισχύθηκε ο τομέας ΕΚΑΒ Καλαμπάκας με ασθενοφόρο από την Κ.Υ. ΕΚΑΒ.

Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση της υπηρεσίας, μετά από διαλογική συζήτηση,

ΟΜΟΦΩΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

1. Την προμήθεια ασθενοφόρου οχήματος 4x4 πετρελαιοκίνητου, σύμφωνα με το αίτημα της Ι.Μ. Βαρλαάμ και σύμφωνα με την εισήγηση της υπηρεσίας.

2. Τη σύσταση επιτροπής αποτελούμενη από του παρακάτω υπαλλήλους:

α) Λιτσάκο Αθανάσιο ΤΕ Πληροφορικής
β) Γκάρα Ιωάννη ΔΕ (Τεχνικού) Μηχανικών Αυτοκινήτων
γ) Τασιάκο Κωνσταντίνο ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων,

προκειμένου να προβούν στη συλλογή και αξιολόγηση προσφορών για την προμήθεια του ασθενοφόρου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4V237
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ