facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων σε Διασυλλογικούς Αγώνες στα Ιωάννινα [84 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/05/2015 18:52:22
Εξαιρετική εμφάνιση και επιδόσεις της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων σε Διασυλλογικούς Αγώνες στα Ιωάννινα [84 φώτος]
Αισθητή έκαναν την παρουσία τους 16 αθλητές της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων στη χθεσινή διασυλλογική αθλητική συνάντηση που διοργανώθηκε στα Ιωάννινα από τον Α.Σ. Άτρωτος Ιωαννίνων στις αθλητικές εγκαταστάσεις του 6ου Τ.Ε.Ε. Ιωαννίνων...

Στη διοργάνωση συμμετείχαν δεκάδες αθλητές αθλητικών σωματείων και συλλόγων (πλέον των Ιωαννίνων) από Κέρκυρα, Θεσσαλονίκη, Καρδίτσα, Λάρισα, αλλά και από τη γειτονική Αλβανία, ενώ τα αθλήματα στα οποία αγωνίσθηκαν ήταν: kick boxing, kyokushin, ΜΜΑ, παγκράτιο, combat ju jitsu.

Οι 16 αθλητές του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan, που έλαβαν μέρος στη διοργάνωση ήταν οι: Λάμπρος Μπαλής, Αντώνης Ντάπας, Χρήστος Βακουφτσής, Στέλιος Βακουφτσής, Νίκος Γκέκας, Γιώργος Βαλταδώρος, Βασίλης Βλάχος, Βασίλης Γκλάρας, Χρήστος Μάντρας, Στεφανία Γκλάρα, Νίκος Παπαγεωργίου, Γιάννης Γκλάρας, Γιάννης Παπαβασιλείου, Βασίλης Ρέμπελος, Κωνσταντίνος Κωστούλας, Στέλιος Παπασταύρος.

Όλοι τους διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους και την εξαιρετική τους αγωνιστική εμφάνιση στους knock down αγώνες στο kyokushin, αλλά και στο kick boxing. Αναμφισβήτητα το ανανεωμένο πρόγραμμα διδασκαλίας και οι προσθήκες σεμιναρίων που διευρύνουν τις γνώσεις των αθλητών της Σχολής στις πολεμικές τέχνες απέδωσαν καρπούς που φάνηκαν και στην χθεσινή αθλητική συνάντηση.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 dan ευχαριστεί τους γονείς των αθλητών της Σχολής που και πάλι ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα για συμμετοχή σε ένα ακόμη αθλητικό event, όχι μόνο δίνοντας την άδεια στα παιδιά τους να λάβουν μέρος σε αυτό, αλλά γινόμενοι και οι ίδιοι μέρος της αποστολής συνοδεύοντας και στηρίζοντας από κοντά τα παιδιά τους. Με τον τρόπο αυτό δείχνουν ότι αναγνωρίζουν ότι η εκάστοτε συμμετοχή των αθλητών-παιδιών τους σε τοπικούς, διασυλλογικούς ή πανελλήνιους αγώνες βελτιώνει τις γνώσεις τους, τους προσφέρει πολύτιμες εμπειρίες, και τελικά συμβάλει θετικά στην εν γένει διάπλαση των μικρών παιδιών.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6D459
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ