21/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  


  

  
 

 

 





Εκπαίδευση στη χρήση απινιδωτή στην ενορία της Διάβας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/05/2022 12:40:03

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΤΑΓΩΝ & ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΙΑΒΑ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ
ΤΗΛ. 24320 23645 www.inadd.net
[email protected]  instagram: enoria.diavas

Πριν από τις άγιες ημέρες του Πάσχα, η ενορία του Αγίου Δημητρίου Διάβας, κατόπιν αιτήσεώς της προς επιχείρηση του Νομού μας, απέκτησε μία δωρεά με ύψιστη αξία για την ανθρώπινη ζωή.

Επιχείρηση του Νομού μας, που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία της, ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ενορίας μας για τη δωρεά αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED), ο οποίος θα φυλάσσεται στην ενορία και θα βρίσκεται προς χρήση των συνανθρώπων και ενοριτών μας. 

Έχει προγραμματιστεί προς τα τέλη Μαΐου να έρθουν από το ΕΚΑΒ Λάρισας ειδικοί εκπαιδευτές για σεμινάριο στην ενορία μας. Ως εκ τούτου, παρακαλούμε τους ενορίτες της Διάβας που θέλουν να εκπαιδευθούν στη χρήση του απινιδωτή, στην ΚΑΡΠΑ κ.α., να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι την Κυριακή 15 Μαΐου, επικοινωνώντας με τους: κ. Σπυρίδωνα Βλαχογιάννη, Γραμματέα Εκκλησιαστικού Συμβουλίου (697 359 1806) και π. Ηρακλή Φίλιο, εφημέριο ενορίας Αγίου Δημητρίου Διάβας (698 708 1061).

Είναι σημαντικό να μπορείς να σώσεις μία ζωή.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
S1NPA
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


































































 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ