facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Έκοψαν παραδοσιακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλα τα τμήματα της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων - Ακολούθησε Σεμινάριο της World Kyokushin Budokai [155 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/02/2016 14:27:14
Έκοψαν παραδοσιακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλα τα τμήματα της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων - Ακολούθησε Σεμινάριο της World Kyokushin Budokai [155 φώτος]
Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας είχε η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016. Ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας μετρά δεκάδες αθλητές, όλων των ηλικιών που, αναγνωρίζοντας την κατάρτιση του Sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan...

στον πολύπλευρο τομέα των ΜΜΑ, επιλέγουν τη σχολή του για την ερασιτεχνική και επαγγελματική ενασχόλησή τους με αυτές, αλλά και για την τόνωση της φυσικής τους κατάστασης.

Όλη η μεγάλη οικογένεια παρέστη στο hombu dojo της Σχολής στην Καλαμπάκα κατά εκδήλωση κοπής της εντυπωσιακής εμφανισιακά πρωτοχρονιάτικης πίτας η οποία προσομοίαζε σε στολή με μαύρη ζώνη αθλητή πολεμικών τεχνών με τα εμβλήματά της σχολής και της WKB.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές του να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τους ευχήθηκε επίσης να έχουν και μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά, ενημερώνοντας τους ότι και φέτος το πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές συμμετοχές σε σεμινάρια, αθλητικά meeting, πρωταθλήματα και camp, αρχής γενομένης με το 5ο Winter Camp της WKB Hellas (29, 30, 31 Ιανουαρίου).

Σεμινάριο της World Kyokushin Budokai

Οι αθλητές, πλην της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν σε μια ειδική, λόγω της ημέρας, προπόνηση – σεμινάριο, που διοργανώθηκε στο χώρο του hombu dojo με πρωτοβουλία του Branch Chief Hellas Sensei Παπαπούλιου Ιωάννη 4o dan και επίτιμο προσκεκλημένο τον παγκόσμιο πρωταθλητή Shihan Daniel Sanchez 5 dan.

Στο "Σεμινάριο Πολεμικών Τεχνών" της WKB συμμετείχαν επίσης ο Senpai Κώστας Ιωαννίδης 1 dan με αθλητές της σχολής του από το Αμύνταιο.

Στην εκδήλωση, που ήταν ανοικτή και ελεύθερη στο κοινό, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον και αρκετοί γονείς και φίλοι των αθλητών της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ