2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Έκοψαν παραδοσιακά την πρωτοχρονιάτικη πίτα όλα τα τμήματα της «Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων» [137 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  16/01/2015 20:25:09
Την καθιερωμένη εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας είχε η Σχολή Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων χθες Πέμπτη. Ο αθλητικός σύλλογος της πόλης μας μετρά δεκάδες αθλητές, όλων των ηλικιών που, αναγνωρίζοντας την κατάρτιση του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου 4 dan...

στον πολύπλευρο τομέα των πολεμικών τεχνών, επιλέγουν τη σχολή του για την ερασιτεχνική και επαγγελματική ενασχόλησή τους με αυτές, αλλά και για την τόνωση της φυσικής τους κατάστασης.

Λόγω ακριβώς του μεγάλου αριθμού των αθλητών και αθλητριών, κόπηκαν δύο βασιλόπιτες, οι οποίες ήταν πολύ εντυπωσιακές και ...στο ύφος της σχολής, καθώς προσομοίαζαν μία στολή με μαύρη ζώνη αθλητή πολεμικών τεχνών με τα εμβλήματά της. Τα κομμάτια τους μοιράσθηκαν σε όλους τους μαθητές από τους οποίους αναδείχθηκαν οι δύο τυχεροί της χρονιάς που πέτυχαν το φλουρί. Σε όλους δε τους αθλητές προσφέρθηκε ως συμβολικό δώρο για τη νέα χρονιά ένα ημερολόγιο της σχολής.

Να σημειώσουμε ότι οι αθλητές, πλην της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια ειδική, λόγω της ημέρας, προπόνηση-επίδειξη παραδοσιακού Kyokushin παρουσία του sensei και όλων των sempai. Επίσης οι περισσότεροι συμμετείχαν σε αγώνες kumite, χωρίς προστατευτικά και γάντια με υψηλό επίπεδο τεχνικής και δύναμης.

Ο sensei Ιωάννης Παπαπούλιος 4 Dan, επΆ ευκαιρία της εκδήλωσης, ευχήθηκε σε όλους τους μαθητές του να έχουν μια ευτυχισμένη και χαρούμενη χρονιά, με υγεία για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Τους ευχήθηκε επίσης να έχουν και μία επιτυχημένη αθλητική χρονιά. Τέλος τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη που σε κάθε αθλητική εκδήλωση με την εμφάνισή τους βγάζουν ασπροπρόσωπο το σύλλογο κατατάσσοντάς τον στους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στις αθλητικές διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχουν.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
VHQSD
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ