6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Εκεί που σμίγουν τα νερά με τα γεφύρια

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  01/10/2021 13:15:17
Σε διημερίδα του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων στην Κόνιτσα παραβρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Περιφέρειας Τομέα Α΄ κ. Κερασοβίτης Βασίλειος ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της διοργάνωσης...

Τις εργασίες της διημερίδας με θέμα «Εκεί που σμίγουν τα νερά με τα γεφύρια» φιλοξένησε ο δήμος Κόνιτσας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Κόνιτσας.

Η διημερίδα ήταν συνδιοργάνωση του δήμου Κόνιτσας, του Ελληνικού Δικτύου Πόλεων με Ποτάμια, της ΚΕΔΕ, της Πολυτεχνικής Σχολή του ΑΠΘ και του Δικτύου Δήμων Περιοχής Πίνδου. Η θεματολογία της διημερίδας έφερε κοντά καταξιωμένους επιστήμονες που ανάπτυξαν θέματα σχετικά με τα ποτάμια οικοσυστήματα, την υδρογεωλογία και τη βιοποικιλότητα, την προστασία, ανάδειξη και ορθή αξιοποίηση ποτάμιων οικοσυστημάτων, τα πέτρινα τοξωτά γεφύρια και τις αθλητικές δραστηριότητες στα ποτάμια της Κόνιτσας.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε σεμινάριο υπό την εποπτεία της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ με θέμα «Χρήση νέων μεθοδολογιών στην αποκατάσταση πέτρινων τοξοτών γεφυριών» για περιορισμένο αριθμό πολιτικών μηχανικών.

Ο κ. Κερασοβίτης επιστρέφοντας από την ενδιαφέρουσα διημερίδα ενημέρωσε το Δήμαρχο για έργα και δράσεις που μπορούν να γίνουν στην περιοχή μας ώστε να αναδείξουν αξιόλογα σημεία κάτι που διαθέτει ο Δήμος μας από άκρη σε άκρη καθώς και πρωτοβουλίες που μπορούν να λάβουν χώρα σε συνεργασία του Δήμου με φορείς της περιοχής μας.

Από το γραφείο του Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ