facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Είναι το Κυνήγι Θησαυρού η «μεγάλη εκδήλωση» που αναζητούσε ο Δήμος Καλαμπάκας;

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/03/2017 09:54:34
Είναι το Κυνήγι Θησαυρού η «μεγάλη εκδήλωση» που αναζητούσε ο Δήμος Καλαμπάκας;
Το Σάββατο 25/2 η πόλη μας θύμιζε ένα τεράστιο «παιχνιδότοπο». Εκατοντάδες «κυνηγοί» χωρισμένοι σε δεκάδες ομάδες επιδόθηκαν σε ένα πολύωρο παιχνίδι, με ανατροπές, αγωνία, κλίμα συνεργασίας και συλλογικότητας και τελικό σκοπό την εύρεση του πολυπόθητου θησαυρού...

Οι διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια, με αποκορύφωμα τη φετινή, όπου σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, δείχνουν πως το Κυνήγι Θησαυρού διαθέτει τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι μεγάλο, κάτι σπουδαίο, κάτι που θα μπορούσε, αναμφισβήτητα, να φέρει πολύ κόσμο στην πόλη μας, από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Σίγουρα χρειάζεται:

• πολλή σκέψη και σωστή οργάνωση ώστε το Κυνήγι Θησαυρού να γίνει ένα «ελκυστικό προϊόν» για την περίοδο των Απόκρεων, μια πρόταση-απάντηση στα καρναβάλια που κατακλύζουν πολλές ελληνικές πόλεις,

• συλλογική συμμετοχή, όχι μόνο της δημοτικής αρχής, αλλά και των επαγγελματιών, με συνεισφορά τόσο στο μπάτζετ της διοργάνωσης, όσο και στην προβολή του. Έχουμε ξαναπεί ότι αυτοί που εύκολα και μίζερα λένε ότι δεν γίνεται τίποτα στον τόπο μας είναι που πρέπει πρώτοι να ξεκουνηθούν από το ωχαδερφικό βόλεμά τους.

• έγκαιρος προγραμματισμός, ώστε από πολύ νωρίς να είναι όλα έτοιμα για τη διεξαγωγή του, να υπάρχουν εναλλακτικές σε περίπτωση που προκύψει κάτι έκτακτο (π.χ. μεταβολή καιρικών συνθηκών), αλλά και να τηρηθούν μέτρα που θα διασφαλίζουν τη σωματική ακεραιότητα των συμμετεχόντων (π.χ. ρύθμιση κυκλοφορίας οχημάτων)

• διαφήμιση, διαφήμιση, διαφήμιση, παντού: από τουριστικούς καταλόγους και ταξιδιωτικούς πράκτορες μέχρι τους πίνακες αναρτήσεων στις φοιτητουπόλεις.

Αν, τελικά υπάρχει όραμα, οι αρμόδιοι θα πρέπει να δουν το προϊόν Κυνήγι Θησαυρού, πολύ σοβαρά.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
94783
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ