facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ειδική αναφορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τον Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/01/2021 19:55:06
Ειδική αναφορά στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για τον Αβραμόπουλο
Από τα νέα στελέχη της κυβερνώσας παράταξης με… προοπτικές ο Λευτέρης Αβραμόπουλος. Ο Δημοτικός Σύμβουλος και Διοικητής της Δομής Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας προσελκύει το ενδιαφέρον και των Αθηναϊκών Μεσών Ενημέρωσης...

Καθόλου τυχαία δεν είναι η αναφορά -σε στήλη της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ που κυκλοφορεί- στην ιδιαίτερη εργατικότητα που επιδεικνύει. Και δεν είναι η πρώτη φορά που τα βλέμματα στρέφονται πάνω του (και σίγουρα ούτε η τελευταία).

Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει «ρίζες» ανά́ την Ελλάδα καθώς μόλις πριν λίγα χρόνια ήταν από τα βασικά στελέχη της ΟΝΝΕΔ, ηγήθηκε του φοιτητικού κινήματος μέσω της ΔΑΠ… και πλέον αποτελεί ένα από τα δυνατά ανερχόμενα στελέχη της ΝΔ που εύλογα εμπιστεύτηκε η σημερινή κυβέρνηση.

Είναι ένα πρόσωπο που δεν επαναπαύεται στις δάφνες του και που θα απασχολεί όλο και περισσότερο τα τοπικά (και όχι μονο) πολιτικά δρώμενα στο μέλλον.

Παρακάτω βλέπετε σχετικό απόκομμα από το ένθετο Secret που κυκλοφόρησε στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, με την αναφορά στο Λευτέρη Αβραμόπουλο Δημοτικό Σύμβουλο και Διοικητή της Δομής Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών Βέροιας, και τον Τρικαλινό Ηλία Τσιαούση, υποδιοικητή της 5ης ΥΠΕ.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
8IR7F
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ