1/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

Εγκωμιαστικά λόγια από τον Ισπανό Πρόεδρο της WKB Hanshi Pedro Roiz 8 dan για το WKB Summer Camp Hellas 2015 – Στιγμιότυπα από την 3η μέρα [354 φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/07/2015 14:10:27
Με ιδιαιτέρως εγκωμιαστικά λόγια ευχαριστεί ο Ισπανός Πρόεδρος της World Kyokushin Budokai, Hanshi Pedro Roiz 8 dan τους διοργανωτές του WKB Summer Camp Hellas 2015. Πρώτον από όλους ευχαριστεί τον Branch Chief Ελλάδας της WKB και επικεφαλής της ΗΒΚ, sensei Ιωάννη Παπαπούλιο 4 dan για...

την θερμή υποδοχή και φιλοξενία της ομάδας της Ισπανίας, για το εξαιρετικό έργο που επιτελεί αναφορικά με την διάδοση του Kyokushin Budokai στην Ελλάδα και για την αφοσίωση που επιδεικνύει προς το σκοπό αυτό.

Ευχαριστίες απευθύνει και στη σύζυγο του sensei Ιωάννη Παπαπούλιου και Γραμματέα της Σχολής Πολεμικών Τεχνών Μετεώρων, Βιβή Χατζή για τη μεγάλη της βοήθεια και προσφορά στην ομαλή λειτουργία του σεμιναρίου.

Επίσης συγχαίρει τον sensei Αντώνη Λεωνίδα για τον χαρακτήρα που επέδειξε στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του 4ου dan.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους γονείς που φροντίζουν έτσι ώστε τα παιδιά τους να έχουν την καλύτερη εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες ενθαρρύνοντας  τα να συμμετέχουν σε τέτοιου είδους αθλητικές δραστηριότητες.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την Τρίτη και τελευταία μέρα του WKB Summer Camp Hellas 2015.
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26914
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ