6/12/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 
 
 

 
Έγινε το ...Ελ Μπα(χα)λα-δορ στη Γενική Συνέλευση [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/08/2021 14:55:52
Ας μη γελιόμαστε, όλοι λίγο-πολύ περιμέναμε το εμπόλεμο κλίμα που θα επικρατούσε την περασμένη Τρίτη στην αίθουσα συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου. Η ατμόσφαιρα μύριζε μπαρούτι από τις προηγούμενους κιόλας ημέρες...

Πηγαδάκια, προπαγάνδα, σενάρια συνωμοσίας έδιναν και έπαιρναν. Οι ενδιαφερόμενοι, ώρες ολόκληρες στα κρησφύγετα τους (φιλικά προσκείμενα καφέ) κατέστρωναν τη στρατηγική τους με σκοπό την απόκτηση των ηνίων του Α.Σ. Μετέωρα και οδηγό την αγάπη τους για το ιστορικό αυτό σωματείο.

Εκείνο βέβαια που δεν περίμενε κάνεις ήταν ο εκτροχιασμός της όλης κατάστασης. Ορισμένοι μόνο χαρακτηρισμοί που αποδόθηκαν το απόγευμα της Τρίτης αρκούν ώστε να κατατάξουμε την εν λόγω γενική συνέλευση στον πάτο του συνόλου τους στη μακρόχρονη ιστορία του σωματείου.

Βέβαια ο Α.Σ. Μετέωρα καθόλου τυχαίος δεν είναι. Αντικατοπτρίζει μάλιστα το ηθικόν της μικρής κοινωνίας μας, ηθικόν καταρρακωμένο, χτυπημένο από θανατηφόρους ιούς κι από διαλυμένη οικονομία, από γκρίνια, μιζέρια και κατάντια που μόνο ενωτικά δεν θα μπορούσαν να είναι.

Υπάρχει κενό, ασάφεια και αβεβαιότητα για το τι μέλλει γενέσθαι.

Σε επόμενο άρθρο θα παραθέσουμε ορισμένες οδηγίες, χρήσιμες και απαραίτητες για τη διεξαγωγή συμπερασμάτων, χωρίς να υποδυθούμε τους δικαστές και τους νομοθέτες.
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Evangells Gkatzis (5/8/2021 5:40:14 μμ):

Εγώ ένα ξέρω να πω ότι όλοι μας τον κακό λόγο τον έχουμε έτοιμο και ποτέ δεν βλέπουμε την δουλειά που κάνουν όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα κοινά σίγουρα δεν είναι κανείς τέλειος και μπορεί να γίνονται και λάθη ! αλλά αν πραγματικά αγαπάμε την ομάδα μας και είμαι σίγουρος είναι πολλοί ας μην παρεξηγούμαστε με το παραμικρό και όλοι μαζί να την δούμε εκεί που αξίζει .
Είδα διαδικτυακά την συνέλευση και απορώ πως κάποιοι μπορούν και βγάζουν τόσο μίσος λες και αυτοί σε ότι κάνουν είναι αλάνθαστοι


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
9K78H
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα 


  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ