facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Ε-65 (Τρίκαλα-Εγνατία): Θετική η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση του βόρειου τμήματος

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/10/2019 16:52:33
Ε-65 (Τρίκαλα-Εγνατία): Θετική η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων για τη χρηματοδότηση του βόρειου τμήματος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στο πλαίσιο των επαφών που είχε στις Βρυξέλλες ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ Κώστας Αγοραστός συναντήθηκε με την πρώην επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής της Ε.Ε. και νυν ευρωβουλευτή κ. Κορίνα Κρέτσου, για το θέμα του οδικού άξονα Ε-65 και συγκεκριμένα του βόρειου τμήματος του αυτοκινητόδρομου από Τρίκαλα έως την Εγνατία οδό...

Συνεπής υποστηρίκτρια της Θεσσαλίας -αφού με την καθοριστική συμβολή της ολοκληρώθηκε το έργο της ανασύστασης της λίμνης Κάρλα- η κ. Κρέτσου ενημέρωσε τον περιφερειάρχη ότι έχει ήδη προχωρήσει σε ενέργειες και έχει καταθέσει τις παρατηρήσεις της στην ελληνική πλευρά.

Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων είναι θετική για τη χρηματοδότηση του έργου και εναπόκειται στις αρμόδιες υπηρεσίες των Υπουργείων να προχωρήσουν τις διαδικασίες για την έγκριση ένταξης του σπουδαίου έργου.

Η κατασκευή του βόρειου τμήματος θα ολοκληρώσει την κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ε65 στο σύνολο του και θα τον καταστήσει ένα πλήρη οδικό άξονα με αρχή, μέση και τέλος. Το τμήμα Τρίκαλα-Εγνατία οδός έχει μήκος περίπου 65χλμ, έχει στο σύνολο του περιβαλλοντική αδειοδότηση, η κατασκευαστική διάρκεια εκτιμάται ότι θα είναι περίπου 3 χρόνια και θα διαθέτει όπως και όλος ο Ε65, δύο λωρίδες κυκλοφορίας και ΛΕΑ ανά κατεύθυνση.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
1P904
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ