facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




[ΔΤ] Σε όλους τους φορείς δημόσιας υγείας ο Θανάσης Λιούτας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/05/2023 17:16:39
[ΔΤ] Σε όλους τους φορείς δημόσιας υγείας ο Θανάσης Λιούτας

«Τεράστια η προσφορά σας – Πάντα ευγνώμονες όλοι, Πάντα δίπλα σας» - Ακολούθησαν επισκέψεις στο ΕΚΑΒ, στο ΔΙΕΚ, στον ΕΦΚΑ

Το νευραλγικό κομμάτι της υγείας βρέθηκε στο επίκεντρο των επισκέψεων του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στο Νομό μας, Θανάση Λιούτα

«Στο σύνολο των γιατρών, των νοσηλευτών, ολόκληρου του προσωπικού, του Νοσοκομείου μας και όλων των δομών πρωτοβάθμιας υγείας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το φορτίο που σήκωσαν στις πλάτες τους μέσα στα χρόνια της Πανδημίας και για τον καθημερινό τους αγώνα, δίπλα σε ολόκληρη την τοπική μας κοινωνία», τόνισε ο Θανάσης Λιούτας στις επισκέψεις του σήμερα, στο Νοσοκομείο Τρικάλων, στο Κέντρο Υγείας, στην ΤΟΜΥ Τρικάλων και στο ΕΚΑΒ.

Ο εκ νέου υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, επισκέφθηκε και το ΔΙΕΚ του Νοσοκομείου Τρικάλων, καθώς και τον ΕΦΚΑ Τρικάλων.

Ειδικότερα, το πρωί της Παρασκευής 4 Μαΐου, ο Θανάσης Λιούτας επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή, Κώστα Γρηγορίου, τον Πρόεδρο των Εργαζομένων, Ηλία Τσιμπίδα, ενώ συνομίλησε με το σύνολο του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού.

«Είστε οι ήρωες της εποχής. Αξίζετε πάντα την αμέριστη στήριξη της Πολιτείας! Η πολιτική μας πάντα θα σας στηρίζει και θα ενδυναμώνει όλους τους φορείς της δημόσιας υγείας», τόνισε για ακόμη μια φορά ο Θανάσης Λιούτας. Μαζί με το ΓΝΤ, ο υποψήφιος Βουλευτής επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας, καθώς και την ΤΟΜΥ. Συνολικά ευχαρίστησε όλες και όλους τους ανθρώπους της δημόσιας υγείας του τόπου μας, για τη γενναία ευσυνειδησία και αυταπάρνηση που έδειξαν κατά την περίοδο της πανδημίας, αλλά και για τον αγώνα που δίνουν κάθε μέρα για όλη την κοινωνία μας.

Κατά τις επισκέψεις του, ο υποψήφιος βουλευτής στάθηκε στους βασικούς πυλώνες του προγράμματος της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με τον μεγάλο και συνεχή στόχο, για την περαιτέρω ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. 

Ακολούθως βρέθηκε στο ΕΚΑΒ Τρικάλων, όπου συναντήθηκε με τους επικεφαλής, Βασίλη Ρακοβίτη και Γιώργο Ζαρογιάννη. «Είστε πάντα μάχιμοι! Πάντα στην πρώτη γραμμή! Το έργο σας ζωτικής σημασίας. Είστε πάντα δίπλα σε όλους!» τόνισε.

Από τις επισκέψεις του Θανάση Λιούτα, ασφαλώς και δε θα μπορούσε να λείπει το ΔΙΕΚ του ΓΝΤ, όπου ο Διευθυντής Βασίλης Κατσογιάννης τον ενημέρωσε για τη λειτουργία του. 

Ο υποψήφιος βουλευτής του Νομού μας, επισκέφθηκε ακολούθως και τον ΕΦΚΑ, όπου με τη διεύθυνση και όλους τους εργαζομένους, μίλησαν για τη νέα εποχή, στην οποία εισήλθαν οι υπηρεσίες του Οργανισμού, μετά τις σημαντικές και καινοτόμες πολιτικές της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθΆ όλη την τετραετία. 

«Ο ΕΦΚΑ εισέρχεται σε μια νέα εποχή, όπου με το άξιο στελεχιακό του δυναμικό, θα συμβάλλουν στην παροχή καλύτερων και ταχύτερων υπηρεσιών» επεσήμανε ο Θανάσης Λιούτας.

Ειδική μνεία ασφαλώς έγινε και για τις τομές της Κυβέρνησης της ΝΔ, πάνω στο ζήτημα της ταχύτερης απονομής των συντάξεων, με τον υποψήφιο βουλευτή να  τονίζει πως «Είναι ένα ζήτημα με βαθύ κοινωνικό αποτύπωμα που αφορά και ακουμπά σε κάθε σπίτι. Βάλαμε τα δυνατά μας για να υπάρξει λύση».



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
TFPRC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ