facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



[ΔΤ] Νέος ιστότοπος ξεκινά τη λειτουργία του στο Δήμο Μετεώρων, προσφέροντας ευρεία γκάμα υπηρεσιών και πληροφοριών

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  25/05/2023 13:43:11
[ΔΤ] Νέος ιστότοπος ξεκινά τη λειτουργία του στο Δήμο Μετεώρων, προσφέροντας ευρεία γκάμα υπηρεσιών και πληροφοριών

Ο Δήμος Μετεώρων ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επίσημη έναρξη του νέου του ιστότοπου, προσφέροντας μια πλήρη και σύγχρονη επικοινωνιακή πλατφόρμα για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής.

Ο νέος ιστότοπος του Δήμου Μετεώρων παρέχει έναν ευέλικτο και εύχρηστο τρόπο για να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες σχετικά με τον Δήμο, τις υπηρεσίες που παρέχονται, την τοπική διοίκηση και τα νέα και γεγονότα που αφορούν την περιοχή μας. Οι κάτοικοι και επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για τα τελευταία νέα, τις ανακοινώσεις, τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες που διοργανώνονται από τον Δήμο.

Ο ιστότοπος θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες πληροφορίες για την καλύτερη ενημέρωση των πολιτών και είναι μεταφρασμένος σε οκτώ γλώσσες.

Οι κύριες υπηρεσίες που παρέχονται μέσω του ιστότοπου περιλαμβάνουν:

Πληροφορίες για τον Δήμο Μετεώρων: Ιστορία, γεωγραφία, πολιτισμός, τουρισμός και άλλες σχετικές πληροφορίες για την περιοχή.

Υπηρεσίες Δημοτικής Αυτοδιοίκησης: Πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των δημοτικών υπηρεσιών, τις διοικητικές διαδικασίες και τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τους κατοίκους.

Εκδηλώσεις και Δραστηριότητες: Ημερολόγιο με τις εκδηλώσεις, τους πολιτιστικούς αγώνες, τα μουσικά γεγονότα και άλλες δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.

Επικοινωνία: Εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες επικοινωνίας με τη δημοτική αρχή και τους αρμόδιους φορείς, καθώς και φόρμες επικοινωνίας για να αποστείλετε τα σχόλιά σας.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος ιστότοπος θα αποτελέσει ένα αξιόπιστο και χρήσιμο εργαλείο για την επικοινωνία και την πρόσβαση σε πληροφορίες για τον Δήμο Μετεώρων.

Σύνδεσμος Ιστοτόπου: meteoramunicipality

Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
61458
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα








































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ