27/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 
 

 

[ΔΤ] Μία ακόμη παρουσία πρώτης γραμμής για τον Κώστα Σκρέκα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/05/2023 14:05:01

Την κυβερνητική πολιτική για την ενέργεια, που τράβηξε όλο το ευρωπαϊκό καράβι στην απόφαση να επιβληθεί πλαφόν στην τιμή του φυσικού αερίου, είχε τη δυνατότητα να υπενθυμίσει ο Κώστας Σκρέκας, συνομιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR (3 Μαΐου), με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Ο κ. Σκρέκας συμπύκνωσε μέσα σε λίγα λεπτά τα οφέλη του προγράμματος «Φωτοβολταϊκά στη Στέγη», ενώ ανέφερε πως στόχος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας είναι την επόμενη Τετάρτη να ξεκινήσει το πρόγραμμα «Ανακυκλώνω - Αλλάζω Θερμοσίφωνα», το οποίο συμβάλλει περαιτέρω στην εξοικονόμηση χρημάτων για τα ελληνικά νοικοκυριά.

Επίσης, ο Τρικαλινός Υπουργός αναφέρθηκε στις επιδοτήσεις των λογαριασμών του ηλεκτρικού ρεύματος, για 22 συνεχόμενους μήνες, που θα συνεχιστούν και για τους επόμενους δύο μήνες, Μάιο και Ιούνιο, ώστε να μη μείνουν ακάλυπτα τα νοικοκυριά μέχρι και τις πιθανές δεύτερες εκλογές.

Μία ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση πρώτης γραμμής για τον Κώστα Σκρέκα ο οποίος δίνει τη μάχη σε κεντρικό επίπεδο για την επανεκλογή της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο  Μητσοτάκη, συνεχίζοντας παράλληλα της περιοδείες του για να φτάσει σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων το μήνυμα της σταθερότητας, της συνέχειας και της ελπίδας για ένα ακόμη καλύτερο αύριο.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη του κ. Σκρέκα:
Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
7G66D
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ