facebook  youtube  twitter  instagram 18/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



[ΔΤ] Κοσμοσυρροή για τον Χατζηγάκη στην Πηγή

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  29/04/2023 01:31:01
[ΔΤ] Κοσμοσυρροή για τον Χατζηγάκη στην Πηγή

Πρόσκληση για σύγκριση απηύθυνε ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μικέλης Χατζηγάκης μιλώντας σε εντυπωσιακά πολυπληθές ακροατήριο στο καφενείο “Καλαντζής” της Πηγής, όπου κατέληξε η περιοδεία του μετά το Δροσερό, την Μουριά, τους Γόμφους και το Παλαιομονάστηρο.

“Καλώ τους πολίτες”, τόνισε ο κ. Χατζηγάκης, “να επιλέξουν ανάμεσα στους πολιτικούς εκπροσώπους αυτόν που έχει την καλύτερη γνώση των προβλημάτων και που θα δουλέψει για τα δικά τους συμφέροντα και όχι για αυτούς που θα δουλέψουν για τον εαυτό τους και γιΆ αυτό ζητώ από εσάς να με υπερψηφίσετε στις εκλογές της 21ης Μαΐου”.

Καταθέτοντας τις απόψεις του ο νεότερος υποψήφιος Βουλευτής της Ν.Δ. υπογράμμισε πως “παρόλο που τα σημαντικότερα οικονομικά προβλήματα που έχουμε σήμερα να μην είναι μόνο εγχώρια, αλλά πανευρωπαϊκά και παγκόσμια…. εμείς εδώ ήμαστε για να τα αντιμετωπίσουμε και να τα λύσουμε και γιΆ αυτό χρειαζόμαστε μια νέα οικονομική αρχιτεκτονική που θα ενισχύσει επιχειρήσεις και πολίτες”.

Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως σε κάθε συγκέντρωση ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης προκαλεί το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο. Έτσι, και οι κάτοικοι της Πηγής ανταποκρίθηκαν κάνοντάς του ερωτήσεις, αλλά και εκφράζοντας την επιθυμία τους να εκπροσωπηθεί ο τόπος τους στην επόμενη Βουλή.



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
E69C4
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ