facebook  youtube  twitter  instagram 20/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δραστηριότητες 2ου Γυμνασίου Τρικάλων - «Σχολεία για όλους - Συμπερίληψη παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά σχολεία»

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/12/2021 11:53:37
Δραστηριότητες 2ου Γυμνασίου Τρικάλων - «Σχολεία για όλους - Συμπερίληψη παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά σχολεία»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το 2ο Γυμνάσιο Τρικάλων, στο πλαίσιο του έργου «Σχολεία για όλους - Συμπερίληψη παιδιών προσφύγων στα Ελληνικά σχολεία», υλοποίησε το διήμερο Παρασκευή 3 και το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου,...

επιμορφωτικό σεμινάριο σε θέματα συμπεριληπτικής πολιτικής και εκπαίδευσης, ειδικά σε σχέση με τα παιδιά προσφύγων με την υποστήριξη των επιμορφωτριών του έργου Schools4All, Παπαντωνίου Ελένης και Καραγιάννη Αναστασίας στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων.

Το έργο «Σχολεία για Όλους» υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας», των ΕΕΑ Grants, με φορέα υλοποίησης το Ευρωπαϊκό Κέντρο Wergeland (EWC) και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

Το πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας» στην Ελλάδα, ύψους 6,5 εκ. ευρώ, χρηματοδοτείται από τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (EEA Grants) 2014-2021.

Το πρόγραμμα φιλοδοξεί να συμβάλει στην ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής και τη μείωση των οικονομικών και κοινωνικών ανισοτήτων. Ο Διαχειριστής Επιχορήγησης για το πρόγραμμα «Τοπική Ανάπτυξη και Μείωση της Φτώχειας» στην Ελλάδα είναι η ΣΟΛ Crowe σε συνεργασία με την HumanRights360 (https://www.asylumandmigration-eeagrants.gr)

Το Σεμινάριο παρακολούθησαν 14 εκπαιδευτικοί του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων και 5 εκπαιδευτικοί σχολείων της πόλης στα οποία λειτουργούν τάξεις υποδοχής.

Ο Διευθυντής
Ευάγγελος Β. Κίτος



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4WG3S
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ