2/10/2022
    

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία

 

 

 

 

 

 

 

 

«Δυναμική» δράση εθελοντικού καθαρισμού πινακίδων και εισόδων της πόλης με πρωτοβουλία της «Δύναμης Ευθύνης» [49 φώτος] [ΣΧΛ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/05/2022 11:12:38

Σε μια δράση εθελοντικού καθαρισμού προσκάλεσε τους συμπολίτες μας η δημοτική παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» και ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος, Λευτέρης Αβραμόπουλος.

Σκοπός της δράσης, πέραν του προφανούς (του καθαρισμού και του εξωραϊσμού της πόλης μας), ήταν και η ευαισθητοποίηση σε θέματα αισθητικής του επιβαρυμένου αστικού περιβάλλοντος και η προστασία της δημόσιας περιουσίας.

Αρκετοί ήταν οι εθελοντές που συγκεντρώθηκαν πριν λίγο στην κεντρική πλατεία της πόλης μας ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση. Εκεί χωρίσθηκαν σε ομάδες και μοιράσθηκαν τοποθεσίες και αρμοδιότητες για μια οργανωμένη δράση καθαρισμού πινακίδων και σημάτων οδικής σήμανσης, καθώς και των εισόδων της πόλης και των μονοπατιών των Μετεώρων.

Αμέσως μετά έχοντας ανά χείρας τα ειδικά σύνεργα καθαρισμού που τους προμήθευσαν οι υπεύθυνοι της δράσης, ξεχύθηκαν στους δρόμους και τα σοκάκια της πόλης μας αναλαμβάνοντας δράση!

Να επισημάνουμε ότι αυτή είναι η πρώτη εθελοντική δράση της «Δύναμης Ευθύνης» προς αυτή τη κατεύθυνση και, όπως έχει προαναγγελθεί, θα ακολουθήσουν δεκάδες άλλες μέσα στο επόμενο διάστημα, με σύνθημα: «Ενώνουμε δυνάμεις, ενεργοποιούμε τις υγιείς δυνάμεις της κοινωνίας για να κάνουμε την Καλαμπάκα μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη
Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΑΓΓΕΛΗΣ (14/5/2022 1:46:32 μμ):

Πολλά και ποικίλα τα μηνύματα που μας έστειλε η πρωτοβουλία αυτή, όπως πίστη στον εθελοντισμό και αλληλεγγύη, για μια καλύτερη πόλη. Επιπλέον στάλθηκε το μήνυμα ότι ο Λευτέρης έχει σχεδόν έτοιμο το συνδυασμό του , αλλά το κυριότερο από όλα είναι η συμμετοχή και δραστηριοποίηση των νέων, που όλοι μας πρέπει να εμπιστευτούμε και να δώσουμε σε αυτούς ,τις ευκαιρίες να αναδειχτούν και να προσφέρουν στο τόπο.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Y347
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2022 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ