22/6/2021

   

Αρχική Καλαμπάκα Ελλάδα Κόσμος Αναγνώστες Αθλητικά Παράξενα Tips Web TV Επικοινωνία


 

 

 

 

 

 

 

 Δράση δενδροφύτευσης σε συνεργασία με το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  10/06/2021 12:55:15
Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Μετεώρων υλοποίησε μία επιθυμία του Διευθυντή του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας κ. Καρατώλου Γεώργιου και των μαθητών του και συγκεκριμένα τη δράση δενδροφύτευσης στο υπό κατασκευή πάρκο Καλαμπάκας...

Κατόπιν συνεννόησης με τον ανάδοχο του έργου ορίστηκαν τα σημεία στα οποία σήμερα οι μαθητές του Λυκείου παρουσία και του Διευθυντή μαζί με το τμήμα πρασίνου του Δήμου μας που προμήθευσε τα δένδρα και βοήθησε στην εργασία, προέβησαν στη συγκεκριμένη δράση.

Ο κ. Καρατώλος απευθυνόμενος προς τους μαθητές του επισήμανε το πόσο σημαντικό για τη φύση και το περιβάλλον είναι το δέσιμο του ανθρώπου με αυτό δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αισθανθούν και να βιώσουν την αναγέννηση της φύσης.

Στην όλη δράση ήταν παρόντες ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου κ. Τσίκαρης Βασίλειος και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος συμβάλλοντας και εκείνοι φυτεύοντας ένα δένδρο.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Θώμος Γεώργιος απευθυνόμενος προς τα παιδιά μετέφερε το μήνυμα του Δημάρχου Δήμου Μετεώρων κ. Αλέκου Θεόδωρου με μία πρόταση: «Ας επιστρέψουμε στη φύση λίγη από την καλοσύνη που μας προσφέρει».

Από το γραφείο του Δημάρχου
Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
E5YCM
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καλαμπάκα 

 

  © 2012-2021 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ