25/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 
 

 

Δράσεις του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/11/2022 08:48:36

Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 πραγματοποιήθηκε Δενδροφύτευση στον προαύλιο χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας υπό την εποπτεία καθηγητή του ΕΠΑΛ Καλαμπάκας καθώς και μαθητών του που βοήθησαν στην όλη διαδικασία. Μιλώντας ο ίδιος προς όλους τους μαθητές του σχολείου έκανε αναφορά στη μεγάλη σημασία του δάσους στη ζωή μας με τα οφέλη προς τον άνθρωπο. 

Αξίζουν ευχαριστίες από τον Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου προς τον Δ/ντή του 1ου ΕΠΑΛ Καλαμπάκας κ. Καραπέτσα Κων/νο για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση του για συνεισφορά εκπαιδευτικού και μαθητικού προσωπικού του ΕΠΑΛ, ώστε να γνωρίσουν οι μικροί μαθητές του Δημοτικού σχολείου την όλη διαδικασία δενδροφύτευσης καθώς και αρκετές πληροφορίες σχετικές με τα δέντρα και τη σημασία του πράσινου στη ζωή μας.

Επίσης την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022, οι τάξεις Δ΄-Ε΄-ΣΤ΄ του σχολείου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στα εργοστάσια παραγωγής αναψυκτικών «ΚΛΙΑΦΑ» στο Μεγαλοχώρι Τρικάλων καθώς και στο εργοστάσιο παραγωγής ημίσκληρων τυριών «ΟΜΗΡΟΣ» στη Μεγάρχη Τρικάλων με πρωτοβουλία του Προέδρου του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου κ. Βλάχο Αθανάσιο.

Ο Δ/ντής
Χρήστος Καραγεώργος
Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
3S125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ