facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Δωρεάν Διάθεση Ψηφιακών Υπογραφών στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/01/2023 13:24:15
Δωρεάν Διάθεση Ψηφιακών Υπογραφών στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Τρικάλων ενημερώνει τις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις μέλη του για τη δωρεάν διάθεση 270.000 Ψηφιακών Πιστοποιητικών/Υπογραφών σε κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις της χώρας, στο πλαίσιο του έργου «Ψηφιακός Μετασχηματισμός Επιχειρηματικότητας», το οποίο υλοποιείται από την Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) σε συνεργασία με τα Υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων και Αντιπρόεδρος της Κ.Ε.Ε.Ε. Βασίλης Γιαγιάκος,  προτείνει στις κεφαλαιουχικές επιχειρήσεις, ως μέλη του Επιμελητηρίου Τρικάλων να αξιοποιήσουν το έργο της Κεντρικής Ένωσης και να αποκτήσουν δωρεάν την εύχρηστη άυλη ψηφιακή υπογραφή που είναι απαραίτητο εργαλείο είτε για τις εμπορικές συναλλαγές τους είτε για να αποκτήσουν πλήρη πρόσβαση στο σύνολο των ψηφιακών υπηρεσιών που παρέχονται από το Δημόσιο Τομέα. 

Οι επιχειρήσεις έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν τα φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να λάβουν ψηφιακή υπογραφή τα οποία πρέπει να είναι νόμιμοι εκπρόσωποι της κεφαλαιουχικής επιχείρησης, όπως προβλέπεται από το καταστατικό. 

Μέσω της υπηρεσίας https://services.businessportal.gr/ οι επιχειρήσεις θα επιλέγουν τους δικαιούχους για έκδοση ψηφιακής υπογραφής και θα δημιουργούν την αίτηση έκδοσης.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα στην διαδικασία οι δικαιούχοι μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα υποστήριξης https://sign-register.businessportal.gov.gr/faq

Υποστηρικτικά επίσης, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δικαιούχων, έθεσε σε λειτουργία εξειδικευμένο call-center εξυπηρέτησης των δικαιούχων (helpdesk) με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 07:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ και το Σάββατο από τις 08:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα (πλην Κυριακών και αργιών). Οι χρήστες μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο του τμήματος εξυπηρέτησης στον αριθμό κλήσης: 210-2201960.

Στο portal του Επιμελητηρίου Τρικάλων www.trikala-chamber.gr έχει αναρτηθεί το εγχειρίδιο χρήσης έκδοσης των Ψηφιακών Πιστοποιητικών.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
Y4TV2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ