facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δωρεά απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και δράση επίδειξης της χρήσης του, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση [φώτος]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/03/2023 21:03:14
Δωρεά απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και δράση επίδειξης της χρήσης του, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση [φώτος]

Δωρεά απινιδωτή στο Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και δράση επίδειξης της χρήσης του, σε συνδυασμό με καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση. 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Αλέξανδρο Παπαγεωργόπουλο, κάτοικο Καλαμπάκας ο οποίος σήμερα Πέμπτη 30 Μαρτίου, πρόσφερε στο σχολείο μας έναν τελευταίου τύπου απινιδωτή ο οποίος θα είναι πλέον μέρος του εξοπλισμού μας. 

Επίσης θερμά ευχαριστώ, τον Διευθυντή του Δ.Ι.Ε.Κ. Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Κατσουγιάννη Βασίλη και την εκπαιδεύτρια του ίδιου εκπαιδευτικού ιδρύματος κ. Θάνου Χρυσούλα, οι οποίοι υλοποίησαν στο σχολείο μας σήμερα Πέμπτη μια «ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ» με την οποία:

α. αρχικά ενημερώθηκαν οι μαθητές της Γ Τάξης του Λυκείου μας σχετικά τις ειδικότητες που λειτουργούν στο Δ.Ι.Ε.Κ. του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων καθώς και για τις προοπτικές που υπάρχουν για αποφοίτους που θα το επιλέξουν για τη συνέχεια των σπουδών τους μέσω του παράλληλου μηχανογραφικού. 

β. στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση αλλά και πρακτική άσκηση στην ομάδα εθελοντών μαθητών και σε καθηγητές του σχολείου μας, πάνω στη χρήση του νέου μας απινιδωτή σε συνδυασμό με Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ). 

Ήταν πραγματικά μια εξαιρετική και ωφέλιμη για όλους μας δραστηριότητα και αξίζουν θερμά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους όσους συνέβαλλαν στην επιτυχία της.

κείμενο-φώτος Γιώργος Καρατώλος (fb)



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
5Y348
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ