28/1/2023
  


 
Δήμος Μετεώρων | Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  27/09/2022 22:09:46
Στο γραφείο του δημάρχου του "δήμου Kalimera", δήμος όπου επιλέξαμε να γιορτάσουμε σήμερα την παγκόσμια ημέρα τουρισμού!

Η 27η Σεπτεμβρίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Για την Ελλάδα, ο κλάδος του τουρισμού αποτελεί τη βαριά βιομηχανία με σημαντική συμμετοχή στο ΑΕΠ, στην απασχόληση και την ανάπτυξη διαφόρων επαγγελμάτων που οφείλουν τη δραστηριότητά τους άμεσα και έμμεσα στον τουρισμό.

Η χώρα μας, όχι μόνο με το πρότυπο «Ήλιος και θάλασσα» αλλά ως κοιτίδα πολιτισμού παγκοσμίως και ως χώρα με πολυποίκιλη γεωγραφική μορφολογία που συμβάλει στην ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού, προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες από κάθε γωνιά της γης.

Ο δήμος Μετεώρων ως ένας δήμος με ιδιαίτερη τουριστική ταυτότητα γιορτάζει αυτή την ημέρα με διεθνή παρουσία τιμώντας την περιοχή της Μεγάλης Ελλάδας (Magna Grecia)  Grecia Salentina όπου το ελληνικό στοιχείο παραμένει αναλλοίωτο και άξιος πρεσβευτής του ελληνικού πολιτισμού.

Ο αντιδήμαρχος περιφερειακής ανάπτυξης Κερασοβίτης Βασίλειος και ο ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου σε θέματα τουρισμού και οικονομικών Νικολογιάννης Σπύρος ήταν αποδέκτες θερμής υποδοχής στους δήμους Kalimera, Sternatia και Martano όπως επίσης και από το σύλλογο των ελληνόφωνων της περιοχής.

Από το γραφείο του ΔημάρχουΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
37125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ