facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήμος Μετεώρων: Εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  22/10/2020 13:55:17
Δήμος Μετεώρων: Εορτασμός της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940
Λαμβάνοντας υπόψη την υπ’ αριθμ. πρωτ. 67269/13-10-2020 (ΑΔΑ: 65ΑΟ46ΜΤΛ6-ΘΕΩ) εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, σας γνωστοποιούμε ότι, λόγω των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19,...

οι φετινές εκδηλώσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την 28η Οκτωβρίου 2020, ημέρα Τετάρτη, θα πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.

Η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 έχει ιδιαίτερη αξία για τη Χώρα μας, υπενθυμίζοντας την αντίσταση της πατρίδας μας ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό και τους αγώνες των λαών για τη δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Η ματαίωση των παρελάσεων, ουδόλως απαξιώνει και μειώνει τις οφειλόμενες τιμές στους αγωνιστές ήρωες της Εποποιίας του 1940.

Κατόπιν τούτων, στο πλαίσιο της εθνικής επετείου 1940 και κινούμενοι στο πνεύμα των οδηγιών του Υπουργείου Εσωτερικών για την ανάγκη περιορισμού του κορωνοϊού, καλούνται οι Δημότες μας όπως και ο Δήμος μας, ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, να αναρτήσουμε της Ελληνική σημαία στα καταστήματα και στις οικίες τους, καθώς και στις Υπηρεσίες του Δήμου μας, αντίστοιχα.

Ο σημαιοστολισμός σύμφωνα με την ανωτέρω εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, ορίζεται γενικός και τριήμερος από την 8η πρωινή ώρα της 26ης Οκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της 28ης Οκτωβρίου. Το βράδυ της 27ης και 28ης Οκτωβρίου, οι πόλεις και τα χωριά του Δήμου μας θα φωταγωγηθούν.

Επιπλέον θα καταρτιστεί πρόγραμμα τέλεσης δοξολογιών και κατάθεσης στεφάνων, υπό το πρίσμα των υγειονομικών περιορισμών. Οι εκδηλώσεις αυτές θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων για λόγους δημόσιας υγείας και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών διατάξεων.

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού,Πολιτισμού, Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας Γεώργιος Θώμος


Σχετικά άρθρα:

Υπ. Εσωτερικών: Πώς θα εορτασθεί η Εθνική Επέτειος της 28ης Οκτωβρίου 1940 - Τι θα ισχύσει για παρελάσεις, δοξολογία, κατάθεση στεφάνων [εγκύκλιος]

Αθήνα, 13 Οκτωβρίου 2020
Αρ. Πρωτ.: 67269

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού COVID-19 την παρούσα περίοδο, δεν θα πραγματοποιηθούν όλες οι στρατιωτικές και μαθητικές παρελάσεις για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου...



Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
WIRTF
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ