facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ | Τα «Αγόρια στο ντους»: Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης κυβερνητικής παρέμβασης στα ελληνικά σχολεία

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  26/05/2023 14:47:09
Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ | Τα «Αγόρια στο ντους»: Το αποκορύφωμα της απαράδεκτης κυβερνητικής παρέμβασης στα ελληνικά σχολεία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάπου εδώ φτάσαμε στην προβολή της ταινίας «Αγόρια στο ντους» («Shower Boys») σε μαθητές δημοτικού σχολείου των Αθηνών από τη δασκάλα τους. Τα παιδιά σοκαρίστηκαν, και ένα από αυτά εξήγησε την κατάσταση στους γονείς του κάνοντας εμετό. Και οι γονείς (εκπαιδευτικοί επίσης) κινήθηκαν άμεσα, προσλαμβάνοντας μάλιστα δικηγόρο, για να προστατεύσουν το παιδί τους. Και πολύ καλά έπραξαν.

Η προβολή μιας ταινίας που παρουσιάζει, ή έστω υπαινίσσεται, σεξουαλικές σκηνές σε ανήλικους, και μάλιστα παιδιά, δεν συνιστά αγωγή, αλλά κακοποίηση. Όταν μάλιστα εμφανίζει παιδιά της ηλικίας τους να προβαίνουν στις σεξουαλικές πράξεις, τι άλλο είναι από προαγωγή στη διαφθορά;

Και όταν παιδιά εμφανίζονται γυμνά σε ταινία (σε ερωτική μάλιστα σκηνή!), έστω και αν απλώς υποδύονται ότι είναι γυμνά, το αποτέλεσμα αποτελεί παιδική πορνογραφία, που δίνει τροφή και χαρά σε κάθε παιδόφιλο! Και φυσικά, σύμφωνα με το κυρίαρχο παγκόσμιο αφήγημα περί της υποτιθέμενης «ρευστότητας του φύλου» και της «ανάγκης» να διερευνήσουν τα παιδιά «το φύλο που προτιμούν να υιοθετήσουν», ο ερωτισμός της ταινίας αναφέρεται σε έλξη μεταξύ παιδιών του ίδιου φύλου. Τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε;

Αναρωτιέται η οικογένεια, μέσω του δικηγόρου της, αν η εν λόγω ταινία είναι εγκεκριμένη από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας για εκπαιδευτική προβολή σε μαθητές. Φυσικά και είναι εγκεκριμένη! Και μάλιστα τονίζεται ότι είναι και πολυβραβευμένη, αφού προβάλλει την «πολιτικά ορθή» αξία του ομοφυλόφιλου ερωτισμού! Και δεν είναι η μόνη στη συγκεκριμένη διαδικτυακή «εκπαιδευτική» πλατφόρμα.

Όλα αυτά εντάσσονται στην υποχθόνια προσπάθεια του κατΆ όνομα υπουργείου Παιδείας (μέσω «εκπαιδευτικών προγραμμάτων», «δεξιοτήτων» και «δράσεων») να επιβάλει στους μαθητές, από τη νηπιακή ηλικία ακόμη, την εξοικείωση με το σεξ, την πρόωρη αφύπνιση της σεξουαλικότητας, την αποδοχή της ομοφυλοφιλίας ως φυσιολογικής μορφής σεξουαλικότητας και την πλαστή και αντιεπιστημονική ιδέα ότι το φύλο αποτελεί «φάσμα», ότι υπάρχουν «πολλά φύλα» και όχι μόνον δύο και ότι οι άνθρωποι «γεννιούνται άφυλοι» και στη συνέχεια αποκτούν το φύλο που τους επιβάλλει η κοινωνία – συνεπώς ότι είναι θεμιτό και υγιές να επιλέγουν οι ίδιοι το φύλο της προτίμησής τους, ανεξάρτητα από το φύλο «με το οποίο τους έχουν δηλώσει κατά τη γέννησή τους»! Αυτή είναι η νέα γενιά που οραματίζονται οι ενορχηστρωτές της διαπαιδαγώγησης και οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης, όχι μόνο στην πατρίδα μας, αλλά σε ολόκληρο τον δυτικό κόσμο και κατΆ επέκτασιν τον πλανήτη.

Η ΝΙΚΗ αποκάλυψε και κατήγγειλε τα παραπάνω, λαμβάνοντας ευθέως πολιτική θέση, με το σύντομο βιβλίο που επιμελήθηκε η Θεματική της Ομάδα Παιδείας και Πολιτισμού και κυκλοφόρησε ένθετο σε τρεις ελληνικές εφημερίδες στις αρχές Μαΐου, το οποίο υπάρχει ολόκληρο στο διαδίκτυο (https://nikh.gr/ekdiloseis/397-seksoualiki-diapaidagogisi-sta-ellinika-sxoleia). Με αφορμή αυτό δέχτηκε και δέχεται την αναμενόμενη ολομέτωπη επίθεση από τα παπαγαλάκια του συστήματος ΜΜΕ, που τη χαρακτήρισαν «ομοφοβική», «ακροδεξιά» και «μεσαιωνική» (τα ίδια ΜΜΕ που τώρα τρέφουν την ακροαματικότητά τους και εισπράττουν από τις διαφημίσεις των πελατών τους, εκμεταλλευόμενα τον σάλο από την πρόσφατη τραυματική εμπειρία των μικρών μαθητών!). 

Μας αφήνουν αδιάφορους οι χαρακτηρισμοί. Καμία «ομοφοβία» δεν μας διακατέχει και κανένα ρατσιστικό μίσος δεν αισθανόμαστε απέναντι στους συνανθρώπους μας ομοφυλόφιλους. Όμως είναι αδιανόητο να επιτρέπουμε την επιβολή της ολέθριας προπαγάνδας της «ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας», που τραυματίζει τα παιδιά μας (τα παιδιά σας) και τους προκαλεί σύγχυση ταυτότητας σε αυτή τη μικρή ηλικία, που δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη τα σχετικά με το φύλο τους. Ο αγώνας μας δεν διεξάγεται από μίσος ή εναντίωση σε καμία κοινωνική ομάδα, αλλά δίνεται «υπέρ» της ψυχοσωματικής υγείας των παιδιών μας και των παιδιών όλου του κόσμου. Η υγεία αυτή δεν θα προστατευθεί με μασκοφορία από το νηπιαγωγείο, αλλά με την προφύλαξη της τρυφερής ψυχής και της φαντασίας τους από εφιάλτες, από την πρόωρη σεξουαλική αφύπνιση και τη σύγχυση ταυτότητας.

Καλούμε με αγάπη και ενδιαφέρον κάθε οικογένεια που ενδιαφέρεται για τα παιδιά της να αντιδρά άμεσα και άφοβα στις προσπάθειες του συστήματος να τα μετατρέψει σε τηλεκατευθυνόμενα εργαλεία του. Καλούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς, άνδρες και γυναίκες, να πράττουν το καθήκον τους με σύνεση και περίσκεψη και να προβληματιστούν με το αμέριστο και ενθουσιώδες «ενδιαφέρον» των κέντρων διαμόρφωσης της διεθνούς κοινής γνώμης και της διεθνούς πολιτικής για το προσφιλές αντικείμενο εκμετάλλευσης όλων των διεφθαρμένων, τα παιδιά!


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
PBKMX
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ