facebook  youtube  twitter  instagram 24/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήλωση υποψηφιότητας του Σπύρου Νικολογιάννη και στήριξη στον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  11/04/2023 08:52:58
Δήλωση υποψηφιότητας του Σπύρου Νικολογιάννη και στήριξη στον Δήμαρχο Θοδωρή Αλέκο

Έχοντας θέσει πολύ ψηλά στο αξιακό μου σύστημα την ηθική και την ακεραιότητα, με τον Δήμαρχο κ. Αλέκο Θεόδωρο καλλιεργήθηκε μία σχέση εμπιστοσύνης και ως εκ τούτου εκφράζω την υποστήριξή μου προς το πρόσωπό του και συντάσσομαι εκ νέου μαζί του για τις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Αξιολογώντας τις ευθύνες που απορρέουν, την προσπάθεια που με αγάπη, ζήλο και αυταπάρνηση καταβάλλω, και την άμεση επικοινωνία και συνεργασία που έχω αναπτύξει με τον κ. Αλέκο, παράλληλα με την προσδοκία για αμοιβαία συνέχιση και ολοκλήρωση ενός έργου με άξονες τον τουρισμό, την τοπική οικονομία και την αειφόρο ανάπτυξη,  θέτω και πάλι τον εαυτό μου υπέρμαχο στην προσπάθεια για σωστό σχεδιασμό και  πετυχημένη διαχείριση των στόχων για το δήμο μας.

Η αποκόμιση εμπειριών για την εσωτερική λειτουργία του δήμου σε συνάρτηση με το γνωστικό μου υπόβαθρο, θεωρώ ότι διαμορφώνουν ένα πλαίσιο ικανό να λάβει πρωτοβουλίες, να διαπραγματευτεί με επιτυχία, να διαχειριστεί καταστάσεις και να δώσει λύσεις στηριζόμενες σε σαφή επιχειρήματα και βέλτιστες πρακτικές, προς όφελος του Δήμου Μετεώρων.

Με εκτίμηση,

Σπυρίδων Δημ. Νικολογιάννης



ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ – ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Με καταγωγή από την Καλαμπάκα, γιος του Δημητρίου και της Ευαγγελίας Νικολογιάννη, γεννηθείς το 1974. Είναι έγγαμος με την Ξάνθη Μαρία - νηπιαγωγό και πατέρας τριών κοριτσιών 16,17 και 19 ετών.

Υιοθετώντας  έναν τρόπο ζωής, ασύχαστο, δυναμικό και εξωστρεφή, αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς. Εξειδικεύτηκε αποκτώντας τον πρώτο μεταπτυχιακό τίτλο (Post Graduate Diploma) στη Διοίκηση Βιομηχανικής Παραγωγής από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) με θέμα την Τραπεζική Διοίκηση από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και μεταπτυχιακό τίτλο (MSc) με θέμα «Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων και Οργανισμών» από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος. 

Συνέχισε τις σπουδές του στο ΔΙΕΚ Τρικάλων (Παράρτημα Καλαμπάκας), αποφοιτώντας ως Τουριστικός Συνοδός ενώ παράλληλα είναι πιστοποιημένος Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Χρηματοοικονομικής Διαχείρισης. Είναι επίσης πιστοποιημένος εκπαιδευτής του ΟΑΕΔ. Έχει παρακολουθήσει πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, για τις πωλήσεις, την επιχειρηματική επικοινωνία, τη διοίκηση επιχειρήσεων, τη διαπραγμάτευση, το coaching, τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, τη χρήση Η/Υ κλπ. Είναι κάτοχος της αγγλικής (επίπεδο C2) και της ιταλικής γλώσσας (επίπεδο C1).

Αφού ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών, ξεκίνησε  την επαγγελματική του σταδιοδρομία από το λογιστήριο της ΕΛΒΙΚ ΑΕ, συνέχισε ως ελεύθερος επαγγελματίας καθώς για 4 έτη διατήρησε γραφείο παροχής οικονομολογικών υπηρεσιών ενώ εργάστηκε τόσο στον ΟΑΕΔ Καλαμπάκας όσο και στις επιχειρήσεις ΚΛΩΤΣΟΤΗΡΑΣ TEXTILES AE, ως υπεύθυνος παραγωγής και στην ΒΙΟΣΕΡ ΑΕ στην οργάνωση των Logistics. Παράλληλα δίδαξε για πολλά συναπτά έτη σε διάφορες εκπαιδευτικές δομές.

Στη συνέχεια, για 17 έτη αποτέλεσε στέλεχος των τραπεζών EUROBANK και ΠΕΙΡΑΙΩΣ με την ιδιότητα του Business & Credit Analyst. 

Η μεγάλη αγάπη για το επιχειρείν, τον οδήγησε στον ξενοδοχειακό κλάδο με την κατασκευή και διαχείριση ξενοδοχειακής μονάδας την οποία και διατηρεί ενώ κατέχει και τη θέση του υπεύθυνου δημοσίων σχέσεων στην Ένωση Ξενοδοχείων Ν. Τρικάλων.

Τέλος, ασκεί τα καθήκοντα του ειδικού συμβούλου του Δημάρχου στο δήμο Μετεώρων σε θέματα Τουρισμού και Οικονομικών.

Αγαπάει ιδιαίτερα τον αθλητισμό, τα ταξίδια και το διάβασμα.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
KVFHS
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ