facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Δήλωση υποψηφιότητας του Σωτήρη Δεληδήμου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  30/05/2023 12:16:00
Δήλωση υποψηφιότητας του Σωτήρη Δεληδήμου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Ένα πρότυπο επαγγελματία, ένας άνθρωπος που πίστεψε στις δυνάμεις του τόπου μας και επένδυσε και εξακολουθεί να επενδύει στον πρωτογενή τομέα παραγωγής, ο Σωτήρης Δεληδήμος εντάσσεται στη «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Ο τόπος μας χρειάζεται τολμηρούς ανθρώπους» λέει «με όραμα και διάθεση για πολλή δουλειά. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος είναι ένας τέτοιος άνθρωπος και μαζί του είμαι βέβαιος πως ο Δήμος Μετεώρων θα πρωταγωνιστήσει στα επόμενα χρόνια. Πάμε όλοι μαζί για μια νέα αρχή».

Σωτήρης Δεληδήμος
Γεωργοκτηνοτρόφος


Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Σωτήρης Δεληδήμος είναι γεννημένος το 1976 και κατάγεται  από το Χαλίκι της δημοτικής ενότητας Ασπροποτάμου του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Παπαγεωργίου - με ρίζες από τον Αμάραντο και την Κρύα Βρύση- και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Μετά την αποφοίτησή του από το Λύκειο,  εισέρχεται στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων την οποία ολοκληρώνει με επιτυχία.  Ακολούθως ξεκινά η επαγγελματική του σταδιοδρομία και η ενασχόλησή του με τη γεωργία. Από το 2004 όπου και γίνεται η ένταξη του στα μητρώα νέων αγροτών , αποκτά τη δική του κτηνοτροφική μονάδα. Έχοντας απεριόριστη  αγάπη για τον κλάδο της αγροκτηνοτροφίας, καταφέρνει και εξελίσσει  με μεγάλη επιτυχία τόσο την μονάδα του όσο και τις καλλιέργειες του , σε ανώτερο βιολογικό επίπεδο, στοχεύοντας στην παραγωγή υψηλής ποιότητας προϊόντων.

Οι  αυτοδιοικητικές εκλογές για τον ίδιο αποτελούν μία πρόκληση καθώς δύναται να συμβάλλει να μέγιστα και να προσφέρει όσο μπορεί έχοντας ως στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο Μετεώρων.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια
Προσθήκη σχολίου
Παπαγεωργιου Ολυμπια (1/6/2023 8:23:07 μμ):

Καλή επιτυχία!!!!!


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6BL5X
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ