27/9/2023
 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  
 
 

 

Δήλωση υποψηφιότητας του Παύλου Καρακώστα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  06/02/2023 11:55:45

Ένας ακόμη δραστήριος άνθρωπος και ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας, ο Παύλος Καρακώστας, εντάσσεται στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει με την υποψηφιότητά του τον Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο του Δήμου Μετεώρων. 

«Οφείλουμε όλοι να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα του Λευτέρη Αβραμόπουλου, ενός νέου και δημιουργικού ανθρώπου και να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην αλλαγή σελίδας που θα δώσει προοπτική στον τόπο μας» δηλώνει σχετικά ο ίδιος.

Παύλος Καρακώστας
Ελεύθερος Επαγγελματίας


Βιογραφικό

Ο Παύλος Καρακώστας γεννήθηκε στο Καστράκι το 1972. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Βαβίτσα και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες. Από νεαρή ηλικία εργάστηκε στα Δημοτικά Σφαγεία Καλαμπάκας και αποφοίτησε από τη Σχολή Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης.

Ζει και εργάζεται στον τόπο του, στο Καστράκι, ως ιδιοκτήτης παραδοσιακού κρεοπωλείου εδώ και 25 χρόνια. Έχει διατελέσει πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Καστρακίου και μέλος αυτού επί χρόνια.

Η αγάπη για τον τόπο του εκφράστηκε και στον αθλητισμό, μιας και διετέλεσε πρόεδρος αλλά και μέλος του ιστορικού ποδοσφαιρικού συλλόγου, Βράχος Καστρακίου.Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
72560
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ