9/6/2023

  


 
Δήλωση υποψηφιότητας του Νικόλαου Τσεκούρα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  17/11/2022 12:38:49

Τη στήριξή του στον υποψήφιο Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου εκφράζει ο Νίκος Τσεκούρας και κατέρχεται μαζί του ως υποψήφιος. Με καταγωγή από τη Βλαχάβα αποτελεί πρότυπο επαγγελματία, με σημαντικές επενδύσεις στον κτηνοτροφικό τομέα, δείχνοντας το δρόμο προς τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

«Ο τόπος μας έχει μεγάλες δυνατότητες και αυτό που χρειαζόμαστε είναι έναν νέο άνθρωπο σαν τον Λευτέρη Αβραμόπουλο που να μπορεί να εμπνεύσει και να δώσει προοπτική στα νέα παιδιά να μείνουν εδώ και να δημιουργήσουν» δηλώνει.

Νικόλαος Τσεκούρας
Κτηνοτρόφος


Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Νικόλαος Τσεκούρας με καταγωγή από την Βλαχάβα Καλαμπάκας είναι γεννημένος το 1971. Είναι παντρεμένος  με την Χριστίνα Κερασίδου και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Η επαγγελματική του δραστηριότητα με τον πρωτόγεννή τομέα και την κτηνοτροφία αρχίζει από τα νεανικά του χρόνια  και συνεχίζει ως σήμερα με διατήρηση μονάδας αγελαδοτροφίας.

Παράλληλα με τις κτηνοτροφικές του εργασίες, δραστηριοποιείται επίσης στο ελεύθερο επάγγελμα κατέχοντας για 8 έτη επιχείρηση λιανικού εμπορίου τροφίμων και ψιλικών στην πόλη της Καλαμπάκας.  

Ως ένα δραστήριος και δημιουργικός άνθρωπος διετέλεσε πρόεδρος επί σειρά ετών στον κτηνοτροφικό σύλλογο Βλαχάβας ενώ συνεχίζει να είναι υπεύθυνος αγροκτηνοτροφικού τομέα σε τοπική οργάνωση της περιοχής.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
26125
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα
 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ