2/6/2023

  


 
Δήλωση υποψηφιότητας του Μπάμπη Παπαδογιάννη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/11/2022 12:22:27

Ακόμη ένας νέος άνθρωπος ενώνει τις δυνάμεις του με τη «Δύναμη Ευθύνης», στηρίζοντας τον κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο για Δήμαρχο. Πρόκειται για τον Μπάμπη Παπαδογιάννη, άνθρωπο που έχει επενδύσει στον τόπο του, στον πρωτογενή τομέα παραγωγής και εργάζεται ως αγροκτηνοτρόφος. Σε δήλωσή του αναφέρει: «Ο τόπος μας χρειάζεται νέους ανθρώπους, βγαλμένους μέσα από την κοινωνία, με γνώση των προβλημάτων και των αναγκών του ιδιωτικού τομέα. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει αποδείξει πως και ξέρει και μπορεί, γιΆ αυτό κι εγώ τάσσομαι στο πλευρό του, για να συμβάλω με όλες μου τις δυνάμεις στη νέα προσπάθεια για τον Δήμο μας».


Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Μπάμπης Παπαδογιάννης είναι 42 ετών και κατάγεται από το Φλαμπουρέσι της δημοτικής κοινότητας Τυμφαίων του Δήμου Μετεώρων.

Παράλληλα με την φοίτηση του στο τμήμα Μηχανικών Αυτοκίνητων της Τεχνικής Σχολής Τρικάλων, ξεκινά και η επαγγελματική του σταδιοδρομία σε μεγάλη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων πανελλαδικής εμβέλειας, με την ειδικότητα του φανοποιού. Από το 2014 εντάχθηκε στα Μητρώα νέων αγροτών και έστησε τη  δική του κτηνοτροφική μονάδα. Εφαρμόζοντας καινοτόμες ιδέες εξελίσσει  με μεγάλη επιτυχία τόσο την μονάδα του όσο και τις καλλιέργειες του, σε ανώτερο βιολογικό επίπεδο, με την ένταξη τους σε ΅πράσινα΄ προγράμματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Από το 2014 έως και σήμερα είναι 2 φορές εκλεγμένος πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φλαμπουρεσίου - Αγ. Τριάδας

Είναι επίσης εκλεγμένο μέλος του κυνηγητικού -σκοπευτικού συλλόγου του Νομού Τρικάλων όπως επίσης και αθλητής του σκοπευτικού συλλόγου Καρδίτσας (ΣΚΟΕ).

Μπάμπης Παπαδογιάννης
ΑγροΚτηνοτρόφοςΣχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
50458
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 

booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα

 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ