facebook  youtube  twitter  instagram 29/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Ματαράγκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  03/04/2023 11:02:47
Δήλωση υποψηφιότητας της Χριστίνας Ματαράγκα και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Η εκπαιδευτικός (φιλόλογος) Χριστίνα Ματαράγκα και εν ενεργεία σύμβουλος της Τοπικής Κοινότητας Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων, εντάσσεται στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Σε δήλωσή της επισημαίνει ότι «η πόλη μας, ο Δήμος μας, τα χωριά μας αξίζουν μια καλύτερη προοπτική, αξίζουν να πρωταγωνιστήσουν στη νέα εποχή που ανοίγεται μπροστά μας. ΣΆ αυτή τη κρίσιμη ώρα οφείλουμε όλοι να δηλώσουμε την παρουσία μας και μέσα από μια προσπάθεια συλλογική να αγωνιστούμε σκληρά, με ήθος και δυναμισμό. Ο Λευτέρης Αβραμόπουλος έχει ξεδιπλώσει σειρά προτάσεων για την ανάπτυξη του τόπου μας και είναι ικανός να μας εμπνεύσει για όλα όσα μπορούμε να πετύχουμε. Συντάσσομαι κι εγώ στην κοινή προσπάθεια για ένα Δήμο Μετεώρων, όπως τον φανταζόμαστε, όπως τον θέλουμε».

Χριστίνα Ματαράγκα
Εκπαιδευτικός (Φιλόλογος)


Βιογραφικό

Η Χριστίνα Ματαράγκα είναι γεννημένη το 1969 και παντρεμένη με τον Χρήστο Χαρίση, με τον οποίο έχουν τρία παιδιά. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας και εισήχθην στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο τμήμα της Φιλολογίας.

Έπειτα από την αποφοίτησή της, εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα και συγκεκριμένα σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, διδάσκοντας το αντικείμενο σπουδών της. Από το 2000 έως και σήμερα έχει διοριστεί στη Δευτεροβάθμια Δημόσια Εκπαίδευση. Την τρέχουσα σχολική χρόνια διδάσκει στο Γενικό Ενιαίο Λύκειο Καλαμπάκας και στο Γυμνάσιο Οξύνειας.

Μέσα σε μία διαρκή αναζήτηση μάθησης και εκπαίδευσης, συνεχίζει ακόμη την επιμόρφωσή της, μέσω σεμιναρίων, στην Πληροφορική Τεχνολογίας, Αναπτυξιακές και Μαθησιακές Δυσκολίες, Σχολεία για Όλους και άλλα Ευρωπαϊκά Προγράμματα του κλάδου της.

Οι εκλογές για την ίδια δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο καθώς είναι ήδη εκλεγμένη σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα Καλαμπάκας του Δήμου Μετεώρων.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
6D55A
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ