facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρούλας Παπαδημητρίου-Ζαχαρακη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  14/11/2022 13:00:47
Δήλωση υποψηφιότητας της Μαρούλας Παπαδημητρίου-Ζαχαρακη και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Η έμπειρη νηπιαγωγός Μαρούλα Παπαδημητρίου-Ζαχαράκη εντάσσεται στο συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και στηρίζει δυναμικά με την υποψηφιότητά της τον υποψήφιο Δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο

«Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους, με διάθεση για δουλειά, να βγουν μπροστά και να δώσουν μια νέα προοπτική στο Δήμο μας» δηλώνει: «Πρέπει αυτή τη προσπάθεια να την πλαισιώσουμε όλοι και να τη στηρίξουμε με κάθε δυνατό τρόπο».

Μαρούλα Παπαδημητρίου Ζαχαράκη
Συνταξιούχος Νηπιαγωγός


Βιογραφικό Σημείωμα

Η Μαρούλα Παπαδημητρίου-Ζαχαράκη γεννήθηκε το 1962 στην Καλαμπάκα. Είναι παντρεμένη με τον ιατρό, ειδικό παθολόγο και διευθυντή παθολογίας του ΕΣΥ, Αθανάσιο Ζαχαράκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει 3 τέκνα και πρόσφατα μια εγγονή. 

Με την αποφοίτηση της από το Γενικό Λύκειο Καλαμπάκας εισέρχεται στη σχολή Νηπιαγωγών Καρδίτσας. Από την ολοκλήρωση των σπουδών της και έπειτα εργάστηκε ως Νηπιαγωγός σε αρκετά νηπιαγωγεία ανά την Ελλάδα συνεχίζοντας  σε χωριά του δήμου Μετεώρων όπως στο Φωτεινό, Ξηρόκαμπο, Διάβα αλλά και σε όλα τα νηπιαγωγεία της πόλη μας. Συνταξιοδοτήθηκε ως Διευθύντρια του 4ου νηπιαγωγείου Καλαμπάκας, έχοντας μάλιστα κατά γενική παραδοχή, ουσιαστική συμβολή στην ανέγερση του κτηρίου αυτού.

Η παρουσία της στα κοινά είναι μεγάλη και σημαντική καθώς έχει υπηρετήσει από την θέση της αντιπροέδρου, του απλού μέλους αλλά και του μέλους της ελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Επίσης  για 4 έτη διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμπάκας.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
4VF3S
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ