facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήλωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Πλακιά-Παπαχρήστου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  07/05/2023 20:57:17
Δήλωση υποψηφιότητας της Κατερίνας Πλακιά-Παπαχρήστου και ανακοίνωση στήριξης στον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Η νοσηλεύτρια Κατερίνα Πλακιά, ένας άνθρωπος της προσφοράς, που σε όλους μας έχει σταθεί δίπλα σε δύσκολες στιγμές, κατέρχεται υποψήφια με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» και υποψήφιο δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο. «Έχω μάθει στη ζωή μας να δουλεύω και κυρίως να προσφέρω στον διπλανό μου» δηλώνει η ίδια «και αυτή τη φορά βλέπω πως πολλοί νέοι άνθρωποι, στέκονται δίπλα σε εμπειρότερους και όλοι μαζί ενώνουν δυνάμεις με τον υποψήφιο δήμαρχο Λευτέρη Αβραμόπουλο, άνθρωπο της προσφοράς επίσης, δραστήριο μέλος της τοπικής μας κοινωνίας. Έρχομαι να δουλέψω κι εγώ με όλους μαζί στον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» για να φτιάξουμε την πόλη που ονειρευόμαστε, για να δώσουμε ξανά ζωή στα χωριά μας».

Κατερίνα Πλακιά - Παπαχρήστου
Νοσηλεύτρια


Βιογραφικό σημείωμα

Η Κατερίνα Πλακιά γεννήθηκε το 1981 στην Αγία Παρασκευή του Δήμου Μετεώρων. Είναι παντρεμένη με τον Χρυσόστομο Παπαχρήστο - παραγωγό και πωλητή οπωροκηπευτικων προϊόντων - και μητέρα δύο παιδιών , της Κωνσταντίνας , πτυχιούχο του τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής και του Βασίλη μαθητή της ΒΆ Λυκείου. Διαμένει μόνιμα στη Σαρακήνα.

Μετά από την αποφοίτησή της από το Επαγγελματικό Λύκειο Καλαμπάκας, εισέρχεται στη Σχολή «Βοηθού Νοσηλευτικής Γενικής Νοσηλείας» του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, την οποία ολοκληρώνει με επιτυχία.

Στη συνέχεια για δέκα συναπτά έτη εργάζεται αρχικά ως υπάλληλος σε ιατρείο της πόλης μας και ακολούθως ως βοηθός φαρμακοποιού σε διάφορα φαρμακεία της περιοχής μας. Το 2010 διορίζεται ως νοσηλεύτρια στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνα, όπου και παραμένει έως το 2013 και έκτοτε στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας όπου υπηρετεί μέχρι σήμερα.

Είναι Πρόεδρος Εργαζομένων του Κ.Υ. Καλαμπάκας- Πύλης- Φαρκαδόνας και Περιφερειακών Ιατρείων νομού Τρικάλων (θέση την οποία έχει αναλάβει πρώτη φορά γυναίκα από την ίδρυση του εν λόγω συλλόγου, το 2002).

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές δεν αποτελούν κάτι πρωτόγνωρο γιΆ αυτήν, καθώς είναι η τρίτη συνεχόμενη φορά από το 2014 έως και σήμερα που συμμετέχει σε αυτές με επιτυχία.


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
W36T2
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ