28/1/2023
  


 
Δήλωση υποψηφιότητας Κατερίνας Απόδιακου-Μπουτίνα με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  12/08/2022 20:47:19

Συνδημότισσες και συνδημότες μου,

ένας από τους βασικούς σκοπούς σε όλη μου τη ζωή, προσωπική και επαγγελματική, ήταν η προσφορά, προσφορά με όλη την ευρύτερη σημασία της έννοιας. Για το λόγο αυτό επέλεξα το λειτούργημα του ιατρού, για τον ίδιο λόγο προσέφερα τις υπηρεσίες μου σε εθελοντικές οργανώσεις, αλλά και κατά τη διάρκεια της πανδημίας σε δημόσιο νοσοκομείο.

Τα τελευταία χρόνια, ζω και δραστηριοποιούμαι σε αυτό τον ευλογημένο τόπο, στο Δήμο Μετεώρων. Καθημερινά συζητώ με πολλούς από εσάς, και συμπεραίνω ότι ο κόσμος θέλει κάτι καλύτερο, θέλει να δει κάτι να αλλάζει. Πάνω σ αυτή την καθημερινή τριβή με όλους αυτούς τους ανθρώπους, μου γεννήθηκε η ιδέα να βάλω και γω τις δυνάμεις μου για να γίνει ο τόπος μας, ένας τόπος να ζεις .

Μετά από πολλή σκέψη και συζητήσεις, πήρα την απόφαση να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Μετεώρων, με τον συνδυασμό «Δύναμη Ευθύνης» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Λευτέρη Αβραμόπουλο.

Μια δυναμική υποψηφιότητα, από έναν νέο άνθρωπο, με όρεξη και γνώση, που εγγυάται τη νίκη στην επερχόμενη εκλογική μάχη και κυρίως την αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων του Δήμου μας.

Νιώθω έτοιμη να προσφέρω σε όλους εσάς που με δεχτήκατε και μ΄ αγκαλιάσατε πραγματικά στο Δήμο Μετεώρων, από την πρώτη ημέρα που ήρθα.

Κατερίνα Απόδιακου-Μπουτίνα
Ιατρός Πνευμονολόγος – ΦυματιολόγοςΒιογραφικό Κατερίνας Απόδιακου-Μπουτίνα

Η Κατερίνα Απόδιακου γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Γόνος κυριολεκτικά μιας ιατρικής οικογένειας, ακολούθησε την Ιατρική επιστήμη. Έλαβε την ειδικότητα της Πνευμονολόγου - Φυματιολόγου και τελειώνοντας τις σπουδές εργάστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ στην Αθήνα. Το 2012 ανοίγει το ιατρείο της στο Παλαιό Φάληρο. Το 2016 γνωρίζει, νυμφεύεται με τον Γιάννη Μπουτίνα και μετακομίζει στην Καλαμπάκα, εγγράφεται στον Ιατρικό Σύλλογο Τρικάλων και ανοίγει πνευμονολογικό ιατρείο στην Καλαμπάκα.

Έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της , σε πολλά σημεία εισόδου μεταναστών στη χώρα ενώ κατά τη διάρκεια της πανδημίας προσέφερε τις υπηρεσίες της στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων βοηθώντας τους συναδέρφους της, νοσοκομειακούς ιατρούς. Υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του συλλόγου "ΑΙΓΙΝΕΙΟΝ - κοιτίδα πολιτισμού" στην Καλαμπάκα.Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83671
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2023 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ