facebook  youtube  twitter  instagram 22/7/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


  

Δήλωση υποψηφιότητας με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου η νομικός - δικηγόρος Μαγδαληνή Παπαθανασίου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  04/04/2023 11:48:38
Δήλωση υποψηφιότητας με τον συνδυασμό του Δημάρχου Θεόδωρου Γ. Αλέκου η νομικός - δικηγόρος Μαγδαληνή Παπαθανασίου

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζω την υποψηφιότητα της Μαγδαληνής Παπαθανασίου στο ψηφοδέλτιο νίκης του συνδυασμού μου ενώ παράλληλα της εύχομαι καλή επιτυχία.

Τα δικά μου λόγια είναι περιττά, ας αφήσουμε την ίδια να δημοσιοποιήσει την σκέψη της. Εγώ την ευχαριστώ για τα καλά της λόγια και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου.

Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, 

Ύστερα από ώριμη σκέψη και βολιδοσκοπώντας την παρούσα κατάσταση της τοπικής κοινωνίας του δήμου Μετεώρων και δη των χωριών του πρώην δήμου Τυμφαίων, αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του αξιότιμου δημάρχου κ. Αλέκου Θοδωρή. Βασικός στόχος μου είναι η ενδυνάμωση της αυτοδιοίκησης με νέες ιδέες, νέες δράσεις και νέα πνοή μέσα από τη συνεργασία με τους αξιόλογους, έντιμους και ανοιχτόμυαλους ανθρώπους του συνδυασμού. Η έντονη προσωπική παρουσία μου στα ορεινά χωριά του δήμου μας, ιδιαίτερα από το 2018 και έπειτα, η καθημερινότητα, η επαφή και ο συγχρωτισμός με τους κατοίκους αυτών, αποτέλεσε το έναυσμα της έμπρακτης προσπάθειάς μου να τους βοηθήσω να εισακουστούν τα αιτήματα τους. Θεωρώ πως η τοπική κοινωνία έχει ανάγκη από νέους, πεπαιδευμένους και ανεξάρτητους αντιπροσώπους της, οι οποίοι είναι σε θέση τόσο να καταλάβουν και να αισθανθούν τα προβλήματα του τόπου, όσο και να καταφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις την επίλυσή τους. 

‘Οσον αφορά την απόφασή μου να συνδράμω συγκεκριμένα στο έργο του δημάρχου κ. Αλέκου, αυτό που με ώθησε, πολύ πριν την  πρότασή του να τον ακολουθήσω στον αγώνα του, ήταν η ευθύτητα με την οποία, ως υποψήφιος ακόμη, αντιμετώπιζε πράγματα και γεγονότα, ανθρώπους και καταστάσεις. Χωρίς αερολογίες, μεγάλα λόγια και ξύλινη γλώσσα αλλά με λακωνικότητα, ευγένεια, καθαρότητα και ανοιχτό πνεύμα κέρδισε και κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη του κόσμου και συνεχίζει με ήθος τον δύσκολο αυτόν αγώνα της ορθής διαχείρισης του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου στη χώρα μας. Δεν νομίζω, λοιπόν, ότι θα με κάλυπτε και θα «ταίριαζε στην προσωπικότητά μου» οποιοσδήποτε άλλος συνδυασμός, δεδομένων των συνθηκών και των υποψηφίων. 

Ο τόπος μας λαμβάνει νέο παλμό και προχωράει μπροστά!!!

(Λίγα λόγια για εμένα: Γεννημένη στις 7/6/1995, μεγαλωμένη στα Τρίκαλα, πενταμελή οικογένεια, σπουδές στην Κομοτηνή, επαναπατρισμός στα Τρίκαλα το 2018. Καταγωγή από το Μαυρέλι (πατέρας) και Αχελινάδα (μητέρα) και επαφή εξίσου με τα συγκεκριμένα χωριά ανέκαθεν. 

Νομικός - δικηγόρος , απόφοιτη της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, μεταπτυχιακό στο ποινικό οικονομικό και οργανωμένο έγκλημα και τα εγκλήματα διαφθοράς στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, συνεργάτης λογιστικού γραφείου στην πόλη των Τρικάλων. Παράλληλα, οικογενειακή επιχείρηση – παραδοσιακό καφενείο στο χωριό Μαυρέλι του δήμου Μετεώρων. Η διαμονή μοιράζεται ανάμεσα σε Μαυρέλι και Τρίκαλα) 

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων
Θεόδωρος Γ. Αλέκος


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
V36T1
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net 
Προτεινόμενα άρθρα


 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ