facebook  youtube  twitter  instagram 19/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήλωση Υποψηφιότητας Καλλιόπης Γκέκα με το Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Μετεώρων» του υποψήφιου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  05/05/2023 09:49:36
Δήλωση Υποψηφιότητας Καλλιόπης Γκέκα με το Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Μετεώρων» του υποψήφιου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου

Είμαι κάτοικος Καλαμπάκας, με ιδιαίτερη δράση και έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά της πόλης μας. Συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου ως υποψήφια σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Μετεώρων» στο πλευρό του υποψήφιου Δημάρχου Σωτήρη Παπαχρήστου. Πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει τη φωνή του κάθε Δημότη και της κάθε Δημότισσας. 

Η αγάπη αυτή αποτελεί το μόνο εφαλτήριο να ασχοληθώ για μια ακόμα φορά με τα κοινά και να συνεισφέρω κι εγώ στον τόπο μας. Έναν τόπο ο οποίος έχει ανάγκη από δράσεις με όραμα και ανιδιοτελή ρομαντισμό, από παρεμβάσεις με σεβασμό στον άνθρωπο κάθε ηλικίας και στο περιβάλλον από άκρη σ΄ άκρη του Δήμου. 

Η πόλη μας διαθέτει τεράστιες προοπτικές προόδου. ΔΕΝ το τονίζω ΔΕΝ μας χρειάζονται πρόσωπα που ενώ μας κοιτούν στα μάτια, άλλα σκέφτονται, άλλα υπόσχονται και τελικά πράττουν με μόνο γνώμονα την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων. Η πόλη μας, χρειάζεται πρόσωπα τα οποία θα μας οδηγήσουν σε «Ανοικτούς Ορίζοντες» με αξιοκρατικά κριτήρια διαφάνειας και διοίκησης. 

Με αυτές τις λίγες σκέψεις συντάσσομαι ως υποψήφια στο πλευρό του Σωτήρη Παπαχρήστου και του Συνδυασμού μας, ο οποίος διακατέχεται από ηθικές αρχές και αξίες, σέβεται τη διαφορετικότητα, και αποτελεί τη ξεκάθαρη φωνή έκφρασης του κάθε Δημότη και της κάθε Δημότισσας. 

Με φιλικά Αισθήματα

Καλλιόπη Γκέκα
Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό «Ανοιχτοί Ορίζοντες Δήμου Μετεώρων»


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
83672
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα










































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ