facebook  youtube  twitter  instagram 25/4/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr


 



Δήλωση υποψήφιας Συμβούλου Δήμου Ελένης με την παράταξη του Δημάρχου

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  19/04/2023 14:38:22
Δήλωση υποψήφιας Συμβούλου Δήμου Ελένης με την παράταξη του Δημάρχου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ Γ. ΑΛΕΚΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΝΙΚΗΣ

Με την παράταξη του Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου, θα συμμετέχει στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές η κα. Δήμου Ελένη, η οποία υπογραμμίζει πως «δεν έχουμε το δικαίωμα να μένουμε παθητικοί παρατηρητές μπροστά στο μέλλον του Δήμου μας, που αποτελεί ουσιαστικά το μέλλον των παιδιών μας».

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, η κα. Δήμου Ελένη  μητέρα και δημότισσα, που ενδιαφέρεται για τα κοινά, θέλοντας να προσφέρει στα παιδιά της ένα μέλλον  που θα τα κρατήσει στον τόπο τους, σε ένα Δήμο ελκυστικό με ποιότητα ζωής και δυνατότητες στην ανάπτυξη που θα δίνει επαγγελματικές ευκαιρίες στη νέα γενιά, συμπορεύεται μαζί μας στον κοινό αγώνα.

Δήλωση υποψήφιας Συμβούλου Δήμου Ελένης
με την παράταξη του Δημάρχου

Ζούμε σε ένα Δήμο, με πολλά πλεονεκτήματα που αν αξιοποιηθούν σωστά, είναι βέβαιο πως θα γνωρίσει τεράστια ανάπτυξη. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάνουμε άλλο χρόνο χωρίς να αγωνιστούμε όλοι για το καλύτερο. Σε μια σύγχρονη εποχή, έχουμε την απαίτηση από το δήμο μας να λειτουργεί με άλλους ρυθμούς, άλλες δυνατότητες και άλλη δυναμική. Αυτό πιστεύω ότι μπορεί να γίνει, όταν εμείς οι ίδιοι δημότες που γνωρίζουμε όσα μας ταλαιπωρούν και δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας αλλά και όσα εμποδίζουν την ανάπτυξη του τόπου μας, τα αλλάξουμε βγαίνοντας μπροστά, αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και κάθε ευκαιρία που μας δίνεται.

Για αυτό το λόγο Θα συμμετέχω στην προσπάθεια της Δημοτικής Παράταξης του Δημάρχου Θεόδωρου Αλέκου, ώστε να κερδίσουμε το χαμένο χρόνο και έδαφος.

«Η παράταξη μας χαίρεται ιδιαίτερα από την ενεργό συμμετοχή των γυναικών του δήμου μας, πιστεύοντας ακράδαντα ότι η συμβολή τους σε μια περισσότερο αποτελεσματική λειτουργία της Δημοτικής Αρχής θα είναι καθοριστική».

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ Γ. ΑΛΕΚΟΣ


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
TFPRC
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 
booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα











































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ