facebook  youtube  twitter  instagram 28/3/2024
chicken time diner rapsodia
ekalampaka.gr

 




Δήλωση στήριξης του Καραγιώργου Σωτήρη στο πρόσωπο του Δημάρχου [ΔΤ]

Δημοσιεύθηκε από: Αντώνης Βλιώρας  24/05/2023 11:56:34
Δήλωση στήριξης του Καραγιώργου Σωτήρη στο πρόσωπο του Δημάρχου [ΔΤ]

Ένωση Δυνάμεων για ένα Καλύτερο Δήμο
(Υποψηφιότητα Καραγιώργου Σωτήρη στο πλευρό του Δημάρχου)

Με μεγάλη μου χαρά και ικανοποίηση, ανακοινώνω σήμερα την νέα υποψηφιότητα του κ. Καραγιώργου Σωτήριου που θα ενισχύσει το ψηφοδέλτιο μου, καλωσορίζοντας τον θερμά στην παράταξη μου.

Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία μας  και η αγάπη του Σωτήρη για τον τόπο του θα μετουσιαστούν σε έργα και πράξεις, γιατί γνωρίζω ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο της προσφοράς, της αλληλεγγύης και εργατικότητας. Του εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία.

Δήλωση στήριξης του Καραγιώργου Σωτήρη
στο πρόσωπο του Δημάρχου

Με χαρά και αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στο πλευρό του Δημάρχου κ. Θεόδωρου Γ. Αλέκου. Πιστεύω ακράδαντα στη δημοκρατία και την ευθύνη που έχουμε ως πολίτες να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και τη βελτίωση της κοινότητάς μας.

Είμαι διατεθειμένος να αφιερώσω τον χρόνο και τις προσπάθειές μου για να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα και τις ανάγκες των πολιτών μας. Οι προτεραιότητες μου θα είναι η προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, καθώς και η προστασία του περιβάλλοντος και της φυσικής μας κληρονομιάς.

Συνεργαζόμενοι, θα εργαστούμε από κοινού για να επιτύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να διασφαλίσουμε την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητάς μας. Θα διασφαλίσουμε ότι οι φωνές και οι ανησυχίες των πολιτών μας θα ακουστούν και θα ληφθούν υπόψη κατά τη λήψη αποφάσεων.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά και να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας.

Από το γραφείο του Δημάρχου


Share on Facebook Share on Twitter

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια αυτή τη στιγμή.


Ονοματεπώνυμο:
E-mail (Δεν θα δημοσιευθεί):
Σχόλιο:
Συμπληρώστε τον κωδικό:
U2QSD
Αναζήτηση
Αναζήτηση για:
Κατηγορία:
Ημερομηνία (από/εώς):



ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΕΠΙΣΤΡΟΦΗ Εκτύπωση αυτής της σελίδας
 

 


booked.net


 
Προτεινόμενα άρθρα




































 


  © 2012-2024 :: ekalampaka.gr Κορυφή της σελίδας Πολιτική Απορρήτου   ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ